Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan teljen el az első...

Hogyan teljen el az első kondizós napom?

Figyelt kérdés

Már régen azon gondolkozok, hogy el kellene kezdenem edzeni, mert borzasztó vékony vagyok (52 kg), de őszintén fogalmas sincs, hogy ha bemennék egy edzőterembe, megvenném a bérletet, majd átöltöznék, utána mi a fenét csináljak és hova menjek először. Korábban már voltam néhány hétig kondizni, de az is abból állt, hogy 5 percig körbejártam a gépeket, majd leültem 20 percig netezni, mert annyira elfáradtam. Pls, aki most bővelkedik időben és szeretne egy "kondiszkeptikus" embert az egészséges életmód útjára terelni az állítson már nekem össze egy általános edzés- és étkezési tervet! Ehhez hasonló kérdésekre is kíváncsi vagyok: Hogyan kezdjem el az első napomat? Mennyi ideig legyek ott?

Ja és az általános edzőtermi etikettet/protokollt is foglaljátok már össze, hogy ne tűnjek egy bunkó laikusnak, aki csak úgy betévedt az utcáról a görög istenek közé.

2016. júl. 9. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezd úgy, hogy lemész a terembe, és amíg bírod csinálod 3-4 gépen, minden komolyabb tervezgetés nélkül. Aztán ezt még megismétled 19 alkalommal...

Amikor már 20 alkalommal (ami kb 3 hét) jártál lent, akkor gyere vissza, és kérd, hogy az emberek hogy írjanak neked kisregényt a "bővelkedő" idejük terhére, addig felesleges, mert valószínűleg olyan vagy, aki a strand szezon előtt megfogadja, aztán a 3. alkalom után fárasztónak találja.

Etikett meg egyszerű: ne utcai cipőben menj be, köszönj, ne zavarj másokat, használj törülközőt, ha ráülsz egy gépre, ha összeizzadod, akkor meg töröld le magad után...

2016. júl. 9. 08:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Sárga kapszula nevű ingyenesen letölthető kis könyvet olvasd el, abban benne vannak a táplálkozási alapok. Google pedig kiad számtalan kezdő átmozgató tervet amire szükséged van.
2016. júl. 9. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!