*Glissade* kérdése:
A napokban ajánlotta fel egy (az edzésben nem segítségre szoruló) férfi ismerősöm, hogy együtt akar velem edzeni! Szerintetek tényleg a közös elfoglaltságunknak szeretne hodólni, vagy egyéb terveket szövöget?
Figyelt kérdés
Ti mikor mondanátok azt egy lánynak/ nőnek, hogy edzünk együtt?2016. júl. 8. 12:26
22/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta nőket soha nem bántott.
2016. júl. 8. 14:23
23/39 anonim válasza:
akkor mi a gond? legalább megvéd :)
inkább legyen egy olyan barátod, aki néha verekedik, mint egy nyápic. street justice <3
24/39 A kérdező kommentje:
Ezt én értem, de lehet, hogy a lelki terrorizáláshoz is ért... és mi van ha a későbbiekben mondjuk valamire rá akar venni?
Kemény csaj vagyok, de nála biztosan én húznám a rövidebbet.
Ugyanakkor meg, ha vele vagyok egyáltalán nem félek tőle. Azt érzem, hogy nem akar bántani.
Ezért bennem van ez a kettősség.
2016. júl. 8. 14:31
25/39 anonim válasza:
ha nem jó, otthagyod, ennyi. nem feleségül vesz, hanem randizgattok.
26/39 anonim válasza:
amilyen segg vagy, nem mindegy neked? gyereked ne legyen, többi nem számít
27/39 A kérdező kommentje:
Nem mindegy nekem. :)
2016. júl. 8. 20:26
28/39 anonim válasza:
Bantasra hasznalja az erejet akkor helyes hogy vannak fenntartasaid. Eroszakos emberrel ne baratkozz akkor se ha veled kedves. Miattad nem fog tudni megvaltozni a termeszete meg akkor se ha o maga is szeretne jobb emberre valni.
29/39 A kérdező kommentje:
Szerintem valójában benne ez nem is tudatosult "csak dolgozik" elteszi a pénzt és ennyi...
2016. júl. 9. 00:22
30/39 A kérdező kommentje:
Illetve nem is ennyire fekete- fehér a dolog.
Bizonyos szempontból a "jó ügyet szolgálja", csak sajnos az a szempont szerintem már eleve megbukott...
2016. júl. 9. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!