Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A napokban ajánlotta fel egy...

*Glissade* kérdése:

A napokban ajánlotta fel egy (az edzésben nem segítségre szoruló) férfi ismerősöm, hogy együtt akar velem edzeni! Szerintetek tényleg a közös elfoglaltságunknak szeretne hodólni, vagy egyéb terveket szövöget?

Figyelt kérdés
Ti mikor mondanátok azt egy lánynak/ nőnek, hogy edzünk együtt?
2016. júl. 8. 12:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
szerintem elmehetsz vele edzeni akkor is, ha nem akarsz tőle semmit, DE! ezt valahogy jelezzed neki, hogy ne essen pofára
2016. júl. 8. 13:18
 12/39 A kérdező kommentje:

Lekoptatni nem akarom, mert kedvelem őt és tettszik is a srác.:)

Viszont többet sem szeretnék tőle, mert fentartásaim vannak vele kapcsolatban...

2016. júl. 8. 13:22
 13/39 anonim ***** válasza:
ha bejön, ismerjed meg jobban, lehet később majd szó szerint bejön...
2016. júl. 8. 13:23
 14/39 anonim ***** válasza:
Milyen fenntartásaid?
2016. júl. 8. 13:32
 15/39 A kérdező kommentje:
De én nem akarom, hogy szó szerint "bejöjjön", csak egyszerűen szeretem a társaságát. :)
2016. júl. 8. 13:38
 16/39 anonim ***** válasza:
az a baj hogy fiuk ritkán akarnak találkozni egy lánnyal hátsó szándék nélkül... nagyon ritkán.
2016. júl. 8. 13:40
 17/39 anonim ***** válasza:

Túlbonyolítod. :) Miért ne lehetne vele randizni, azután is eldöntheted, akarsz-e tőle többet.

Az együtt edzést én sem javaslom.

2016. júl. 8. 13:43
 18/39 A kérdező kommentje:

Fenntartásaim elsősorban az előélete miatt vannak... mesélt olyan dolgokat, hogy...Hát szóval, nem akarnék úgy járni, amit megtett már mással...

Nem tudom, hogy tényleg bízhatok-e benne, vagy a későbbiekben kibukik- e a feltételezett valódi énje.

Vagy valóban az- e a srác akinek most mutatja magát.

Ugye értitek?

2016. júl. 8. 13:45
 19/39 anonim ***** válasza:

próba szerencse

#testépités kategória

2016. júl. 8. 13:46
 20/39 A kérdező kommentje:

Annyi a lényeg, hogy nem csak kedvtelésből edz, hanem a munkája kapcsán is szüksége van az erőre...

És ezt sokszor nem feltétlenül a "jó ügyért használja", hanem ártásra. :(

2016. júl. 8. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!