Vélemény a "formáról"?
Figyelt kérdés
Most vagyok 76kg,10kgt "fogytam" másfél hónap diéta alatt,az erőből is ment el egy kevés meg vékonynak is érzem magam.Most fogok megint tömegezni,de most még szép lassan töltök vissza.Szerintetek jó? :) Most lesz szeptember 1.-én,hogy 1 éve edzek.
2016. júl. 5. 23:24
11/20 anonim válasza:
Csak hogy én is csináljak neked melót :) Diéta előtti képet is tudnál mutatni? Amúgy frankó az eredmény!
12/20 A kérdező kommentje:
2016. júl. 6. 00:33
14/20 Kenzo Tenma válasza:
Diéta előtt sem voltál zsíros, szóval nyugodtan tömegelhettél volna tovább. Ettől függetlenül szép eredmény.
15/20 A kérdező kommentje:
Én annak éreztem magam,meg ugyan olyan szarnak látom magamat mint amilyen szar voltam pár éve,voltam 50kg,most se érzem magamat többnek.
2016. júl. 6. 00:49
17/20 Cortez70 válasza:
Jó a forma, de kell még tömeg.
19/20 anonim válasza:
Nagyon király 1 év alatt és további ilyen kitartást!
20/20 anonim válasza:
Ember, de kar volt szaritani... Azt a format kellett volna tomegelni tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!