Vélemény a "formáról"?
Figyelt kérdés
Most vagyok 76kg,10kgt "fogytam" másfél hónap diéta alatt,az erőből is ment el egy kevés meg vékonynak is érzem magam.Most fogok megint tömegezni,de most még szép lassan töltök vissza.Szerintetek jó? :) Most lesz szeptember 1.-én,hogy 1 éve edzek.
2016. júl. 5. 23:24
2/20 anonim válasza:
amúgy szerintem 4-5 év tömegelés alatt nincs sok értelme a diétának, de ez csak a saját véleményem. - NO OFFENSE!
3/20 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy érted?
2016. júl. 5. 23:32
4/20 anonim válasza:
jónak jó, de van még benned súly, amit lehet hozni.
5/20 anonim válasza:
hát ami pucolsz, addig 2-3 hónapig semmit nem fejlődsz, igy ez az idő kiesik. szerintem jobb az, ha lean bulkingolsz ,azaz próbálsz annyit enni, hogy már jöjjön a tömeg, de még ne legyél zsirdisznó, igy folyamatosan viszonylag jól nézel ki, nem vagy éles meg száraz, de hasad se nő, és erősödsz. ha pucolsz, 2-3 hónap minuszba vagy, inkább tömegelj amit egy brutál formát elérsz, és csak utána pucolj le, de mondom, ez csak az én véleményem, én kicsit hárdkórabban veszem ezt a témát, mint más
6/20 anonim válasza:
attól függetlenül jó a forma! de bőven jön erre még hús, addig meg szerintem fölösleges szálkásitani.
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot,értem a te sémádat is és van is értelme. :)
2016. júl. 5. 23:44
8/20 anonim válasza:
de nem hiába irtam hogy no offense, persze igy is mindenki lepontoz, mert nem értik mit akarok ezzel mondani. ja meg ilyenkor még egy side chest pózt is dobj fel, lássuk a vállat meg kart :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!