Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemény a "formáról"?

Vélemény a "formáról"?

Figyelt kérdés

[link]

Most vagyok 76kg,10kgt "fogytam" másfél hónap diéta alatt,az erőből is ment el egy kevés meg vékonynak is érzem magam.Most fogok megint tömegezni,de most még szép lassan töltök vissza.Szerintetek jó? :) Most lesz szeptember 1.-én,hogy 1 éve edzek.

2016. júl. 5. 23:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
jó hát
2016. júl. 5. 23:28
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
amúgy szerintem 4-5 év tömegelés alatt nincs sok értelme a diétának, de ez csak a saját véleményem. - NO OFFENSE!
2016. júl. 5. 23:29
 3/20 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy érted?
2016. júl. 5. 23:32
 4/20 anonim ***** válasza:
jónak jó, de van még benned súly, amit lehet hozni.
2016. júl. 5. 23:32
 5/20 anonim ***** válasza:
40%
hát ami pucolsz, addig 2-3 hónapig semmit nem fejlődsz, igy ez az idő kiesik. szerintem jobb az, ha lean bulkingolsz ,azaz próbálsz annyit enni, hogy már jöjjön a tömeg, de még ne legyél zsirdisznó, igy folyamatosan viszonylag jól nézel ki, nem vagy éles meg száraz, de hasad se nő, és erősödsz. ha pucolsz, 2-3 hónap minuszba vagy, inkább tömegelj amit egy brutál formát elérsz, és csak utána pucolj le, de mondom, ez csak az én véleményem, én kicsit hárdkórabban veszem ezt a témát, mint más
2016. júl. 5. 23:34
 6/20 anonim ***** válasza:
attól függetlenül jó a forma! de bőven jön erre még hús, addig meg szerintem fölösleges szálkásitani.
2016. júl. 5. 23:36
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot,értem a te sémádat is és van is értelme. :)
2016. júl. 5. 23:44
 8/20 anonim ***** válasza:
de nem hiába irtam hogy no offense, persze igy is mindenki lepontoz, mert nem értik mit akarok ezzel mondani. ja meg ilyenkor még egy side chest pózt is dobj fel, lássuk a vállat meg kart :D
2016. júl. 5. 23:46
 9/20 anonim ***** válasza:

Fain.

Lábrol raksz ki?

2016. júl. 5. 23:50
 10/20 Kenzo Tenma ***** válasza:
Tök jó :)
2016. júl. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!