16 fiu Tipp/ velemeny?
Minden reggel kb 9ora es este 19 orakor szoktam megcsinalni:
3*50haspres
3*50labemelest
3*50nem tudom mi a neve(hanyatt fekszek felulok es a labam behuzom a hasamhoz)
13℅ a test zsirom(sportolok es ott megmertek)
Minden reggeli edzes utan eszek muzlit/gabonapelyhet, ebedre valami fott etelt, delutan 1 vagy 2 zsemlet vacsorara meg kenyeret..
Igy mennyi ido alatt lesz kockahasam?
Edzes utan latszanak mar kicsit a kockak.
"Igy mennyi ido alatt lesz kockahasam?"
Ha nem lesz kisebb a testzsír % akkor soha.
(Mivel mindenkinek kockás a has...blablabla)
Nekem ez az edzés nem tetszik de ha neked bevált akkor jó.
Ajánlnám a has kereket és a hasedzést 2 szuper szettben.(Ez csak saját vélemény.)
Edzés: Mind szép és jó, amit csinálsz, de ahhoz, hogy acélos, vastag kockáid legyenek, folyamatosan növelni kell a terhelést, tehát hasprésnél vegyél a kezedbe némi súlyt, lábemelésnél fogj a két bokád közé egy flakont tele vízzel, stb.
Ha már 20-nál több megy egyszerre egy sorozatban, gyanús, hogy nem fog vastagodni tőle a hasad ;)
Ja, és egyébként bicskának hívják a harmadik módszeredet :D
Táplálkozás: A müzliben/gabonapehelyben rengeteg a hozzáadott cukor, semmiképp nem ajánlom fogyni vágyóknak. Próbálkozz ezzel: bögrébe 50g zabpehely, felöntöd tejjel, bele 10 szem mazsola. Ez sokkal előnyösebb reggelinek, ha kockahasat szeretnél:D
Egyél minél több húst és zöldséget, minél kevesebb rizst, fehértésztát.
Hagyd el teljesen a pékárukat(főleg a fehéreket, mint például a fehér kenyér, zsömle, kifli, mindenféle csigák stb.)
Vacsorára semmiképp ne szénhidrát-dúsat kajálj, mint a kenyér, inkább egyél túrót vagy tojást.
Ha ezt betartod és rendesen sportolsz, rövidesen lesz kockahasad.
Kitartást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!