Ezek alapján szerintetek melyik fehérje éri meg jobban?
Figyelt kérdés
- 5 kg Myprotein tejsavó fehérje, adagonként 21 g fehérjével 20 000 forintért
- 6 kg MHN tejsavó fehérje, adagonként 18 g fehérjével 20 000 forintért
2016. júl. 1. 17:53
3/7 A kérdező kommentje:
1 adag = 25 g mindkettőnél.
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ilyen fehérjeturmixokból hány adagot ajánlott fogyasztani egy nap? Azt tudom, hogy kajára kell alapozni a fehérjebevitelt, de legfeljebb mennyit ajánlott ebben a formában bevinni?
2016. júl. 1. 18:22
4/7 anonim válasza:
Myprotein, rányomsz egy Havi akciót, ami 25% és kb 50 euróba kerül 5 kiló, azaz 15 ezer, így én azt mondanám.
5/7 anonim válasza:
5kg-os Myprotein: 4200g fehérje
6kg-os MHN: 4320g fehérje
Nem biztos hogy jól számoltam de így az jön ki hogyha mindegyik 20k akkor MHN de ha tudsz Myproteinnél akciósan beszerezni ahogy az előttem lévő írta akkor az.
6/7 A kérdező kommentje:
Ő a kérdés ezen árak mellett érdekelt. Tudom, hogy vannak jó akciók a myproteinnél, kb. két hete volt egy olyan 30% kedvezmény rá, tehát 20 000 helyett csak 14 000 ft-ért lehetett kapni, már bánom, hogy nem akkor rendeltem.
2016. júl. 1. 18:51
7/7 anonim válasza:
Amúgy úgy tudom hogy a napi fehérjebevitel max felét teheti ki tápkieg. persze van akinek érzékenyebb a gyomra erre. Nekem csak a reggelimhez megy meg edzés után meg néha akkor ha épp nem tudok kajálni bár az nagyon ritkán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!