Szerintetek hogy nézhetnék ki így?
a lány neve Maja Darving. nagyon vékony, szóval kemény diéta fontos része. de csak diétával nem néz ki valaki ilyen jól, szerintem látszik hogy mellette még edzhet is, nem tudom ti hogy látjátok. főleg a fenekéről és a hasáról, meg a lábáról gondolom így. főleg az tetszik benne, hogy szép a feneke, de mellette vékonyak is a lábai, van "thigh gap"-je, amiért csak azért lenne fontos, mert nekem is van most egy kicsi, csak a lábam tetején ér össze (gondolom ott is van fölösleg), és zavar miközben járok és összeér. viszont amikor egy ideig fenékre edzettem, hiába a leghatásosabb gyakorlatok, az egyetlen változás amit láttam, az az volt, hogy a combjaim vastagodtak.. nála viszont pont tökéletes. ti milyen edzéstervet tudnátok ajánlani?
Az az idióta, aki ilyet akar elérni, mert "szép" (nem az), vagy mert azt hiszi, ettől majd jobban tetszik a fiúknak (egy darab férfit nem láttam még, akinek ez bejött volna).
Szemléltetés: [link]
azért szerintem elég szép:
akit belinkeltél szerencsés testalkatú. a legtöbb lány nem így néz ki azért. de ha például itt is megnézed a thigh gap-es kérdéseket, elég sok válasz voksolt a thigh gap részére.
de mindegy is, én nem is azért szeretném hogy másoknak tetszek, hanem azért mert nekem tetszik, illetve mert zavar ha összedörzsölődnek a lábaim.
Nekem pl. kifejezetten bejön.
De a kérdésben szereplő test genetika, elképzelhető, hogy az a lány soha nem látott edzőtermet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!