Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Két nappal ezelőtti edzés...

Két nappal ezelőtti edzés után, tegnap este és ma reggel barna vizeletem volt. Az izomlázzal együtt el fog múlni?

Figyelt kérdés
Hosszú kihagyás után újra konditerembe mentem, ahol egy edző mondta, hogy miből mennyit csináljak. Ennek az eredménye az volt, hogy másnap a kezeimet alig tudtam még megmosni is. Betudtam az izomláznak. Tegnap este barna színű lett a vizeletem, utánaolvastam mi ez. Lementem a sürgősségire, ahol az orvos azt mondta, hogy a hirtelen sok edzés miatt az izmok szétszakadtak, sok folyadékot kell innom, és helyreáll. Viszont azért aggódok, mert a neten nem ilyen egyszerű ez a folyamat, ott kezelésekről írnak. Egyébként ma reggel megint barna volt. Aki járt már így edzés után, elmúlt neki az izomláz megszűnésével? Ma reggel viszonylag már tudtam használni a kezeimet. Köszönöm a segítőkész válaszokat. :)

2016. jún. 27. 07:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Izomlazzal rohan a surgossegire. Remelem csak trollkodas.
2016. jún. 28. 16:59
 12/12 A kérdező kommentje:

[link]

Miutan ezt elolvastam, a tünetek egyeztek, így döntöttem, remélem neked nem okoztam ezzel problémát.

2016. jún. 28. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!