Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok! Van köztetek olyan,...

Lányok! Van köztetek olyan, akinek lapos, formás és kockás a hasa picit?

Figyelt kérdés
Képet is küldhettek:)

2016. jún. 24. 21:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Gliss, nem. Az a Te kérdésed volt... Nézd csak vissza a saját kérdéseidet! Gondolom, egyszerűbb, mint nekem a megválaszoltakat! :D
2016. jún. 25. 14:20
 22/26 *Glissade* ***** válasza:

Nincs meg...

De most fedeztem fel, milyen jó, érdekes és egyedi stílusú kérdéseket tettem fel eddig. :)))))

2016. jún. 25. 14:26
 23/26 *Glissade* ***** válasza:

Ha tettem is fel ilyen kérdést, az azért lehetett, mert kb. 1 éve megjelent a pucér jóga és csak néztem, hogy úristen mi ez. :)

Olyan vicces volt.

2016. jún. 25. 14:28
 24/26 anonim ***** válasza:

Akkor lehet valaki töröltette...

Nem meztelen jógáról volt szó, hanem konkrétan arról, hogy mit szólnánk, ha valaki jelentkezne nálunk edzésre azzal, hogy ő ruha nélkül szeretne edzeni. :)

2016. jún. 25. 14:40
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

És idei kérdés volt... tavaly decemberben kezdtem ebben a témakörben olvasgatni...

a 19-eshez pedig:

"Meztelen= focista mez nélkül. "

Nem egészen... meztelen=ruha nélkül, pucéron.

Olyan szó, hogy mesztelen nincs. ;)

2016. jún. 25. 14:42
 26/26 *Glissade* ***** válasza:
Egyébként azért szeretem ezt a meleget, mert nem kell agódnom amiatt, hogy szabadtéri jóga után izzadtan és büdösen megyek haza, mert már eleve izzadtan érkezem. :D :D :D
2016. jún. 25. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!