Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Myprotein-Impact Whey protein...

Myprotein-Impact Whey protein (tejsavós) protein lánynak?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezenhízó alkat vagyok, ezért arra gondoltam megpróbálok izmot építeni, legalább ez szép is.

Tisztában vagyok vele,hogy ehhez jó étrend is kell, de mivel nem szeretem a halat, és tojásból is csak az omlettet eszem meg, szerzek valami jó táplálékkiegészítőt.

Sok keresgélés után erre bukkantam.

Mennyire lesz jó nekem ?Mit tudtok róla?

Olyat szeretnék, amiben nincs más adalékanyag, ami esetleg később ártana a szervezetemnek.

2016. jún. 23. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Hibatlan
2016. jún. 23. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Van ízesítetlen belőle. De ugyan az a színezék, aroma, édesítő van benne mint egy ivójoghurtban. Gondolom eddig is fogyasztottál feldolgozott élelmiszert.
2016. jún. 23. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, fogyasztottam ilyen ételeket is persze, viszont azért is szeretnék ízesítetlent, mert valamennyivel több %ban tartalmaz fehérjét, illetve több mindennel lehet keverni:D

2016. jún. 23. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így szeretem.
2016. jún. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!