Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok útbaigazítást adni,...

Tudnátok útbaigazítást adni, vagy tippet? Rogton edzés, vagy elotte hízás?

Figyelt kérdés

Hali. Az a szitu, hogy 190cm/62kg vagyok. Nem tudom eldonteni, hogy elotte híznom kéne, vagy már most elkezdhetek tornázni?? Így is fognak rám feljonni a kilók(az izomtól), vagy jó lenne ha a súlyfeleslegbol építenék izmokat.

Amúgy nem véletlenul vagyok ennyi kg, nagyon nehéz meghíznom. Szerintem csak testsúlynovelo szerekkel menne.

2016. jún. 20. 19:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
😓🔫
2016. jún. 20. 19:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Zsírból nem lesz izom. Nem kell zsírosodnod ahhoz hogy utána izmosabb lehess. Google-ba írd be hogy Sárgakapszula. Töltsd le és olvasd el mert nagy a zavar a fejedben.. Tornával meg nem leszel izmosabb.
2016. jún. 20. 19:11
 3/15 anonim ***** válasza:

Jajjjjjjjjjj.

Nem, valószínűleg étellel is menne a súlygyarapodás, max. olyan sokkal, amit nehezen vinnél be.

A fő kérdéshez nehezen szólok hozzá, annyira idióta, már bocs.

Neked szerencséd van, nem kell szálkásítanod tömegelés előtt, rögtön kezdheted azzal. Egy kövérnek nehezebb, pont a feleslege miatt, amit egy ponton le kell adnia s bár ott a kezdő effektus, azért általában az izmosodás és az izomnövelés ellentétes folyamat.

Még ha zsírt is akarsz felszedni, akkor is nyilván tömegelj, de miért ne akarnál szálkás lenni, egyre több izommal? Ha nem jön könnyen a zsír, örülj neki. Ha az izom se, az már gond, de első körben próbáld meg. Tömegnövelő étrend, megfelelő edzés. Nyilván kezdő vagy, úgyhogy heti 3 teljes testes edzést nyomj.

2016. jún. 20. 19:19
 4/15 Cortez70 ***** válasza:
100%

Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet. Keress rá.

Heti 3 napos teljes testes edzéssel kezdj. + tömegnövelő étrend is legyen.

2016. jún. 20. 19:25
 5/15 A kérdező kommentje:
igazából én nem akarok 120kg-s "akár átdoblak a kerítésen is" macsófiú lenni, inkább csak 190cm-hez szeretnék olyan 80-90kg lenni, mert a 60kg nagyon kevés
2016. jún. 20. 19:28
 6/15 A kérdező kommentje:
amúgy futni és jógázni szoktam.
2016. jún. 20. 19:29
 7/15 Cortez70 ***** válasza:
Ha akarnál sem tudnál naturálban 120 kg lenni szálkásan. Nem olyan könnyű ám izmosodni.
2016. jún. 20. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Soha nem leszel akkora ugyhogy ne aggódj. Ettől függetlenül súlyzós edzés kell mert a torna meg a jóga max lazításnak jó. Mondom olvasd el a könyvet amit írtam mert nagyon nem vágod a témát.
2016. jún. 20. 19:35
 9/15 A kérdező kommentje:
futni azért járok, mert a vádlim nagyon ronda, kb úgy néz ki mint egy 120kg-s emberé (komolyan, vicc nélkul). Jógától pedig hajlékonyabb leszek, és megnyugtat.
2016. jún. 20. 19:56
 10/15 anonim ***** válasza:
A futás önmagában semmit sem segít. Ha fogyni akarsz akkor szálkásító étrend ha izmosodni akkor tömegnövelő étrend. És neked tömegnövelés kell mert ehhez a magassághoz rettentő kevés a 62kg. Mondom olvasd el a Sárgakapszulát meg nézz utána a neten hogy mi hogy működik(lehetőleg ne a nőklapjából meg az ilyenekből szedd az infókat) mert nagyon nem vagy tisztában az alapokkal sem.
2016. jún. 20. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!