Tudnátok útbaigazítást adni, vagy tippet? Rogton edzés, vagy elotte hízás?
Hali. Az a szitu, hogy 190cm/62kg vagyok. Nem tudom eldonteni, hogy elotte híznom kéne, vagy már most elkezdhetek tornázni?? Így is fognak rám feljonni a kilók(az izomtól), vagy jó lenne ha a súlyfeleslegbol építenék izmokat.
Amúgy nem véletlenul vagyok ennyi kg, nagyon nehéz meghíznom. Szerintem csak testsúlynovelo szerekkel menne.
Jajjjjjjjjjj.
Nem, valószínűleg étellel is menne a súlygyarapodás, max. olyan sokkal, amit nehezen vinnél be.
A fő kérdéshez nehezen szólok hozzá, annyira idióta, már bocs.
Neked szerencséd van, nem kell szálkásítanod tömegelés előtt, rögtön kezdheted azzal. Egy kövérnek nehezebb, pont a feleslege miatt, amit egy ponton le kell adnia s bár ott a kezdő effektus, azért általában az izmosodás és az izomnövelés ellentétes folyamat.
Még ha zsírt is akarsz felszedni, akkor is nyilván tömegelj, de miért ne akarnál szálkás lenni, egyre több izommal? Ha nem jön könnyen a zsír, örülj neki. Ha az izom se, az már gond, de első körben próbáld meg. Tömegnövelő étrend, megfelelő edzés. Nyilván kezdő vagy, úgyhogy heti 3 teljes testes edzést nyomj.
Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet. Keress rá.
Heti 3 napos teljes testes edzéssel kezdj. + tömegnövelő étrend is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!