Egy hasonló test eléréséhez kb. milyen és mennyi edzés szükséges?
Figyelt kérdés
https://google/images/oXzMYT
És amúgy 178 cm és 62 kg vagyok...
18/f
Előre is köszi a válaszokat?
2016. jún. 18. 14:16
11/17 anonim válasza:
Egy 62kg-os gyereknek nem lesz 38-as karja ilyen alcsony testzsirral egy ev edzes utan es foleg nem par honap utan.
12/17 anonim válasza:
Jól van okosok, nézzetek körbe hogy milyen egy átlag ember és szóljatok neki hogy mekkora szar ha 6 hónap alatt nem éri ezt el, nem is fogja senki ha csak nincsen jó genetikája, de az már nem az átlag...
13/17 Cortez70 válasza:
Utolsó, egy ember írta, hogy pár hónap, de te többes számban leugatsz mindenkit, mintha mindenki azt írta volna.
14/17 anonim válasza:
Félrenéztem azt hittem 2 különböző ember volt, akkor elnézést, de hát akinek nem inge....
15/17 Cortez70 válasza:
Nem ingem, de ne is akard rám adni töki.:)
17/17 anonim válasza:
Amúgy azon gondolkodom, hogy tényleg sok itthon az elhízott, de sok a gyúrós is:-). Eléggé sok országban jártam, és szerintem izomépítő nagyhatalom vagyunk (de sajnos egyben obesitas nagyhatalom is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!