Protein power-ből milyen a palacsinta?
Figyelt kérdés
Edzés után tejsavót iszok és nem szeretném azt elhasználni protein palacsintába. A tésztába még menne zab, tojás, víz esetleg szójafehérje. De magából a szójafehérjéből nem tudok palacsintát csinálni, mert olyan ocsmány íze van, hogy hányok tőle, ezért gondoltam keverem valami ízesített fehérjével és ez elég olcsó, de lehet hogy a szójaproteint kihagyom néha.
Valaki próbálta már? Milyen ízt ajánlotok? Kb. hetente kétszer-háromszor csinálnék belőle palacsintát.
2016. jún. 17. 11:21
1/1 anonim válasza:
Mint minden más szójából... Szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!