Mekkora probléma, ha két egymás utáni nap edzek egy izomcsoportot?
Csak úgy tudom megoldani, az edzéseimet, hogy kedd-szerda-csütrötökön megyek el terembe. Már nagyon unom az ilyen csontig rágott mell-bicepsz nap meg lábnap, meg az ehhez hasonló napi 1-2 izomcsoportos edzéseket.
Minden nap szeretnék minél több izmot edzeni, persze a racionalitás határain belül. Tudtom szerint, egy izom miután jól meg van edzve min. 48 óra pihenés tán regenerálódik. Viszont van olyan izomcsoport, hogy nem tudok neki ennyi szünetet hagyni az idő miatt. Mennyire lehet ez nagy probléma?
Hat akkor menj csak kedden es csutortokon.
Ha meg fejlodni akarsz akkor csinald rendesen es ugy ahogy kell... s ne kenyeskedj
Az a baj, hogy nem voltam eléggé részletes. Hétvége és a péntek absz kiesik. Egy nap főzés egy heti kajának, ami legrosszabb esetben a hétfő. De most nem ez a lényeges.
Nem minden edzés alkalmával ugyanazt csinálom, tehát:
1. het
Kedd : mell-láb ; Szerda : Hat ; Csutortok: Mell-lab.
2. Het
Kedd:Mell-hat ; Szerda: Lab ; Csutortok: Mell-hat
3. Het
Kedd:Hat-lab ; Szerda: Mell ; Csutortok: Hat-lab
Minden edzesen egy fo gyakorlat 6x6-al, 4 masodlagos 3-4x12 ; kiegeszito gyak. 2-3x25-30 ismetles.
Tudom cifra, de szeretek kiserletezni. Amugy is minden alkalommal kemenyen edzek, ugyh. A fejlodes nem maradhat el. (most eltekintunk a kajatol , mert a kerdes eleve nem arra iranyult.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!