Akos000 kérdése:
Fiatal kori fehérjeszedés?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 87 kg, kb 190 cm magas. Másfél évet edzettem otthon súlyzóval, aztán 3 hete elkezdtem konditerembe járni. Egy héten 3-4 szer járok (hétfő szerda péntek, és néha hétvégén), kb másfél órát alkalmanként lenni. Láttam hogy sokan isszák a fehérjét, amit a pultnál lehet kérni. Ez egészséges? Nincsenek mellékhatásai? És ha nincsenek akkor elég heti egyszer innom egyet? Nem zavarja a fehérjeszedést az hogy 87 kg vagyok?2016. jún. 15. 15:24
1/6 anonim válasza:
Egyszerűbb a fehérjeigényt élelmiszerekből fedezni, nem kell fehérjepor. Amúgy meg simán ihatsz, bajod nem lesz tőle.
2/6 zyzz.ae válasza:
Értelmetlen a kérdés is... Zavarja a 87kg-od ha csirkemellet eszel? Egyértelműen nem. Ez csak tápanyag, nincs semmiféle mellékhatása. És nem leszel izmosabb ha heti 1x megiszol egy fehérjét, inkább hagyd is. Legalább minden edzés után kéne. Vagy még akkor se kell, ha van étrended, de azt erősen kétlem. :)
3/6 A kérdező kommentje:
De első célom leadni még 10 kg mot (eddig már 1 év alatt leadtam 9 kg mot), és ez nem befolyásolja a fogyást?
2016. jún. 15. 15:32
4/6 zyzz.ae válasza:
Talán annyival hogy marad rajtad egy kis izom. :) Amúgy meg nem.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor te nem ajánlod? :D Inkább össze kéne állítani egy étrendet?
2016. jún. 15. 15:40
6/6 zyzz.ae válasza:
lol te nagyon nem érted:D Ami kell neked az egy diétás étrend + edzés. A fehérje mint tápanyag meg szükséges lesz ehhez a folyamathoz. De azt ajánlom hogy olvass utána a dolgoknak részletesebben, egy alap tudást szerezhetsz innen is akár: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!