Mennyire fontos a döntötttörzsű oldalemelés?
Figyelt kérdés
Elhanyagolhato? Vagy ha helyére rakok egy evezést az ugy jó?2016. jún. 12. 15:47
1/10 anonim válasza:
még jó hogy egyik váll, a másik hát.
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom. De evezesnel is kap terhelest azert gondoltam
2016. jún. 12. 15:51
3/10 Cortez70 válasza:
Ha le van maradva, akkor végehetsz rá pár sorozatot.
4/10 anonim válasza:
nyilván le kéne irnod az edzésterved, mert ha pl te vállazol, és mondjuk előre emelsz, válbol nyomsz, oldalemelsz, meg döntötttörzsű oldalemelést csinálsz, akkor elég érdekes lenne ha elkezdenél evezni helyette...
5/10 A kérdező kommentje:
Nincs kulon vall napom. Mellnel ezdek elso,oldalso vallra. Hatnal pedig hatso vallra
2016. jún. 12. 15:59
6/10 anonim válasza:
ez még mindig nem edzésterv. ha minden izomcsoportot 1x edzel, akkor szerintem nem elég 1 evezés... imádom hogy még nekünk kell szenvedni, hogy a kérdező értelmes választ kapjon
7/10 anonim válasza:
de amúgy mi a bajod a gyakorlattal?
8/10 Cortez70 válasza:
Teljes testes tervnél nem szoktak külön oldalemelgetni a hátsó részre. Osztottban meg mehet. Nem bonyolult.
9/10 anonim válasza:
pont ezért kérdeztem az edzéstervet
10/10 anonim válasza:
Egész testesben is mehet, 2-3 sorozat nyomás, utána 1-2 sor oldalemelés, következő nap meg döntött törzsű oldalemelés. De nem alap gyakorlat, ha nincs kifejezetten lemaradva a hátsó váll, vagy nincs genetikailag előre esett vállad, nem kötelező csinálni.
Én utóbbi időben kereten vagy csuklya gépen szoktam test mögött felhúzni (nem csuklyából, hanem a könyököd emeled föl). Sokkal hatékonyabb, ugyan azt az izomcsoportot célozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!