Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti, hogy mentek el randizni?

Ti, hogy mentek el randizni?

Figyelt kérdés

Mi van ha épp kajálni kéne:D.

Van egy (nem egy) másik kérdésem.

Ti, hogy szereztetek úgy barátnőt vagy egyáltalán ha már van akkor, hogy fogadta el az életstílusotokat? kaja, edzés, pihenés.

Vagy volt már olyan, hogy nem fogadta el?

Vagy mindig sportoló lánnyal tudtok összejönni?

Nem tudom, hogy van ez nálatok.

2016. jún. 12. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:

ne csinálj úgy, mintha ez a testépités annyi dologgal járna. egy átlag ember 3x eszik egy nap, ennyi étkezés egy kondisnak is elég, szóval mi a gond? meg miért kéne alkalmazkodni. az edzés heti 4-5x másfél óra, nem 7x24

utálom az ilyen embereket akik előadják hogy mekkora teher meg áldozat ez a testépités

2016. jún. 12. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

"Vagy volt már olyan, hogy nem fogadta el?"

ha a nőd nem engedi hogy heti 4x másfél órára egyedül legyél, elég gáz csajt szedtél össze, vagy csak te vagy kutya

2016. jún. 12. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha sokáig tart a dolog és megéhezem, akkor elmegyünk enni egy gyrost vagy valamit, ha nagyon muszáj. De nekem nincs pontos időpontra belőve egyik kajám sem. Ha éhes vagyok eszek, ha nem, akkor majd később eszek, ennyi. Makrók megvannak.
2016. jún. 12. 16:46
 4/5 - palilaci - ***** válasza:

Mi van ha épp kajálni kéne:D. ?

Eszek elotte vagy utana. Semmi nem tortenik.

"Ti, hogy szereztetek úgy barátnőt vagy egyáltalán ha már van akkor, hogy fogadta el az életstílusotokat? kaja, edzés, pihenés.

Vagy volt már olyan, hogy nem fogadta el?

Vagy mindig sportoló lánnyal tudtok összejönni? "

Eloszor a mostani asszony baratnojevel voltam egyutt, aki nagy fitnesspunci szoval tudta mi var ra:D

Egyedul a koxxal volt baja, de arrol szerencsere lebeszelt.

Ha meg ez valaszt el egy csajtol akkor van ket rossz hirem:

1. papucs vagy es befolyasol a nokvelemenye

2. ennyi az eleted

Persze ezek csak feltetelezesek. Csinald ugy, hogy egyik se legyen meg.

2016. jún. 12. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Túlreagálod az egészet. Jobb esetben idővel megtanulsz pioritást adni bizonyos dolgoknak, tevékenységeknek, folyamatoknak az életedben, és nem lesznek ilyen kérdéseid. :)
2016. jún. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!