Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy avattátok be a szüleiteket, hogy randizni mentek vagy már barátotok/ barátnőtök van?
Figyelt kérdés
Hogy fogadták? Hány éves voltál és a fiú/lány mennyi volt? Ugyanúgy magyar volt a párod, mint te?2014. febr. 16. 23:24
2/9 anonim válasza:
Ha mennék, akkor így köszönnék el otthonról: "Csajozni mentem, majd jövök!" Bárcsak... 19/F
4/9 anonim válasza:
sehogy nem avattam be
neki is van magánélete meg nekem is
ha valakit hazahoztam az értelem szerűen feltűnt neki de amint elkezdte volna magyarázni a tanácsait gyorsan belé fojtottam a szót egy kérdéssel ami az ő magánéletét érinti így igen hamar felhagyott ezzel a bosszantó szokással
nem volt soha magyar párom mert sváb vagyok így inkább a sváb lányokat részesítettem előnybe
f
5/9 anonim válasza:
Csá muter majd jövök!
Hova mész?
A csajomhoz.
K.
16/F
8/9 anonim válasza:
"-Na szia, megyek...majd jövünk." Így.
9/9 anonim válasza:
Én csak mondtam, hogy már egy ideje van barátnőm... és elkezdtem panaszkodni folyamatosan több órán keresztül.
...23 évesen... :'(
Magyar volt, de a családját inkább fehércigánynak mondanám. Na ez a része volt a legnehezebb egyébként. Nem igazán fogadták őt el, de nem is baj, mert azóta régen vége az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!