Vélemény ezekről a srácokról?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=EPPYLu_jKhk
van ebben valami kemény munka vagy csak cucc?
2016. jún. 12. 01:07
1/14 anonim válasza:
nagyrésze magamutogató köcsög, egy ilyen formához ha cuccolsz, nem kell semmi, de viccen kivül, ezeken nincsen tömeg, igy BÁRKI ki tud nézni, rendes kaja és edzés nélkül, pár kúra után.
2/14 A kérdező kommentje:
csak a nézettség miatt majomkodnak?
2016. jún. 12. 01:24
3/14 anonim válasza:
tipikus soundos lelkinyomorékok, zyzz utánzat mind.
edzésről vagy étkezésről semmit nem tudnak, csak a majomkodás megy
4/14 A kérdező kommentje:
de most komolyan nem szopatsz?ezek a cucctól ilyenek?
2016. jún. 12. 01:30
6/14 A kérdező kommentje:
másfél éve edzek, érzésem szerint keményen mert minden edzés vége fele a hányinger kerülget és a makróimra is figyelek(jó ez nem mond sokat és nem is olyan sok idő ez a másfél év) de ezek sokkal jobban néznek ki nálam értem ,ezt a nagyobb tömegre
2016. jún. 12. 01:37
7/14 A kérdező kommentje:
értem*
2016. jún. 12. 01:37
8/14 anonim válasza:
az ilyen srácok általában az alap dolgokat tolják, tömegelésnél hosszú észteres tesztó, külföldön cipó meg ena a divat, mellé deka meg meta, pucoláshoz meg propi meg winyó, és kb ennyi. egy ilyen forma "könnyen" összehozható ha cuccolsz, ha van pénzed, és ha nem érdekel az egészséged. ezek a srácok mellette isznak, cigiznek, drogoznak, szemét kaját esznek, stb.
dobsz fel magadról 1 képet? érdekelne a forma.
9/14 A kérdező kommentje:
dobnék én,csak nem fotózom magam mert nem azért kezdtem el edzeni hogy én mutogassam az embereknek a testem meg amit elértem.Kicsit bánom is,mert nem tudom viszonyítani a korábbi önmagamhoz.Szóval most ha akarnék se tudnék küldeni.
2016. jún. 12. 01:52
10/14 A kérdező kommentje:
Amugy köszönöm a felvilágosításokat!
2016. jún. 12. 01:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!