Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemény ezekről a srácokról?

Vélemény ezekről a srácokról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EPPYLu_jKhk

van ebben valami kemény munka vagy csak cucc?

2016. jún. 12. 01:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
nagyrésze magamutogató köcsög, egy ilyen formához ha cuccolsz, nem kell semmi, de viccen kivül, ezeken nincsen tömeg, igy BÁRKI ki tud nézni, rendes kaja és edzés nélkül, pár kúra után.
2016. jún. 12. 01:16
 2/14 A kérdező kommentje:
csak a nézettség miatt majomkodnak?
2016. jún. 12. 01:24
 3/14 anonim ***** válasza:
62%

tipikus soundos lelkinyomorékok, zyzz utánzat mind.

edzésről vagy étkezésről semmit nem tudnak, csak a majomkodás megy

2016. jún. 12. 01:25
 4/14 A kérdező kommentje:
de most komolyan nem szopatsz?ezek a cucctól ilyenek?
2016. jún. 12. 01:30
 5/14 anonim ***** válasza:
"ilyenek" alatt mit értesz?
2016. jún. 12. 01:32
 6/14 A kérdező kommentje:
másfél éve edzek, érzésem szerint keményen mert minden edzés vége fele a hányinger kerülget és a makróimra is figyelek(jó ez nem mond sokat és nem is olyan sok idő ez a másfél év) de ezek sokkal jobban néznek ki nálam értem ,ezt a nagyobb tömegre
2016. jún. 12. 01:37
 7/14 A kérdező kommentje:
értem*
2016. jún. 12. 01:37
 8/14 anonim ***** válasza:
42%

az ilyen srácok általában az alap dolgokat tolják, tömegelésnél hosszú észteres tesztó, külföldön cipó meg ena a divat, mellé deka meg meta, pucoláshoz meg propi meg winyó, és kb ennyi. egy ilyen forma "könnyen" összehozható ha cuccolsz, ha van pénzed, és ha nem érdekel az egészséged. ezek a srácok mellette isznak, cigiznek, drogoznak, szemét kaját esznek, stb.

dobsz fel magadról 1 képet? érdekelne a forma.

2016. jún. 12. 01:40
 9/14 A kérdező kommentje:
dobnék én,csak nem fotózom magam mert nem azért kezdtem el edzeni hogy én mutogassam az embereknek a testem meg amit elértem.Kicsit bánom is,mert nem tudom viszonyítani a korábbi önmagamhoz.Szóval most ha akarnék se tudnék küldeni.
2016. jún. 12. 01:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Amugy köszönöm a felvilágosításokat!
2016. jún. 12. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!