Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erről mi a véleményetek?

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

És itt a folytatás:

[link]

Ez ellentmond a testépítő oldalakon írt kajálási tanácsokkal

2016. jún. 10. 13:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
teljesen igaz.
2016. jún. 10. 13:58
 2/26 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg megéri várni egy órát a kajálással edzés után?
2016. jún. 10. 14:05
 3/26 anonim ***** válasza:

ja hogy csak ez a része érdekel?

erről az a véleményem hogy... egy átlag kaja kb 4 óráig szivodik, na most ha edzés előtt ettél 1 órával, és 1.5 órát edzettél, az 2.5 óra, tehát még a beleidben van CH ami szivodik, én beszéltem már szulival sokszor, és azt mondta, hogy ha nagyon éhes vagy, (és nem azért, mert megszoktad hogy eszel, hanem mert tényleg üres a gyomrod) akkor egyél, de ha nem, nem fogsz jobban fejlődni attól hogy egyböl eszel vagy iszol vmi cukros szart. nyugodtan pihenj, próbáld ki. nyilván nem fogsz ettől 1 hónap alatt +3 kiló izmot felszedni, de ez amúgy is egy olyan dolog, amivel akkor érdemes kisérletezni, ha az edzés és a kaja rendben van, és akkor is csak 1-2%ot adhat hozzá a dologhoz. aki nem naturál, ott kb mindegy, mert nem a szervezete termeli a tesztót, hanem kivülről megy.

2016. jún. 10. 14:16
 4/26 A kérdező kommentje:
3. Nem, az egészre kiváncsi voltam csak most ezt kiemeltem :)
2016. jún. 10. 14:16
 5/26 A kérdező kommentje:
És az a megemelkedett tesztoszteronszint az tényleg ér valamit edzés után ha nem eszünk vagy ilyen szempontból nem számít?Mert azt írja, hogy jobb ha hagyjuk érvényesülni.
2016. jún. 10. 14:18
 6/26 anonim ***** válasza:
próbáld ki :) szerintem igen. amúgy is az egész napi kaja számit, nem kell egyböl rohanni a shakerért. én gyalog járok edzeni, szóval nekem pont jó, mert végzek edzéssel, átöltözök meg ilyenek az kb 10 perc, akkor haza érek az is 10 perc, leviszem kutyát (lakásba van) udvarra, kicsit pihenek, és utána eszek, szóval egy 40 p-t én is várok, és fejlődök!
2016. jún. 10. 14:20
 7/26 Cortez70 ***** válasza:
Én sem egyből iszom turmixot edzés után. Hazamegyek, teszek-veszek, majd ha úgy gondolom akkor beverek egy shaket vagy eszek mást. És rajtam is van némi izom.:)
2016. jún. 10. 14:49
 8/26 A kérdező kommentje:
Cortez azt láttam :D
2016. jún. 10. 15:46
 9/26 Cortez70 ***** válasza:
:)
2016. jún. 10. 16:55
 10/26 anonim ***** válasza:
8%
meg háj is
2016. jún. 10. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!