Szerintetek natural?
Színészek, tudjuk, ilyenkor mind nyomják. Na de ez nem nagy tömeg. Ez is elkezdett cuccolni? Mit nyomhatott ha nem is nagy tömeg jött rá?
Mit gagyogsz????
Bármit is, inkább maradj az elsőnél, a második nagyon nem bejövős, undorító!!
Cortez te pontosan annyira vagy sültparaszt, amennyire szétkokszoltad magad!
Ki mondta, hogy az első durva? Pont az a jó, hogy nem!! Te gyökér! És te húzz el innen, én csak válaszoltam valamire, mert nem kell olyanra bíztatni embereket, hogy aztán egy normális ember lánya-fia elhányja magát tőletek!!!
Az első alapjáraton normálisan néz ki, hát nem a másodikat fogom megnézni, gondolhatod!!
Hacsak nem rókázni akarok egyet!!!
#4 Neked mi bajod van? Azt hiszed mindenkinek az tetszik, ami neked? Hidd el, testépítek, de még senki nem hányta el magát miattam, sőt.. :)
Az egy dolog, hogy neked van egy ízlésed, de attól még ne hordj már le mást, akinek más tetszik légyszíves.
Gondolom vmi dagadék ocsmány testű "nő", akinek esélye sincs egy sportosabb férfira, mert zabálni könnyebb, ezért fikázza azokat, akik nem hagyják el magukat.
Kérdésre: Simán lehet natúr. Ha láttad a nagyfater elszabadul filmet, láthatod h oké szálkás, de elég kicsi tömeg van rajt. Ruhába meg nem mondod róla, h gyúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!