Ha valaki proteinport vesz es szed. Az ugye nem jelenti h mar nem natural?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 12:09
1/10 anonim válasza:
Ha valaki tud beszélni és irni. Az ugye nem jelenti h nem hülye?
2/10 A kérdező kommentje:
:))) koszi.. te aztan tudsz a lerdesre valaszolni
2016. jún. 9. 12:20
3/10 A kérdező kommentje:
Kerdesre*
2016. jún. 9. 12:20
4/10 anonim válasza:
szoval nem trollkerdes?
a feherje-por taplalek-kiegeszito es nem doppingszer.
5/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen maga a troll ;))
2016. jún. 9. 12:26
6/10 anonim válasza:
Ha elmész kondiba már akkor sem vagy naturál mert csak műizmot tudsz ott építeni amit nem lehet használni a való életben, pl. ásás, kerti munkák. Én pl. úgy csináltam hogy elmentem egy malomhoz 3 évre és 40 kilós lisztes zsákokat cipeltem egész nap, na az már igazi izom.
7/10 anonim válasza:
#6 remélem semmilyen feldolgozott fehérjét és port nem szedtél közben... különben van egy rossz hírem... :(
Szerintem a hőkezelés is feldolgozás és nálunk a kakaót is por formájában árulják, szóval marhanehéz naturálnak maradni manapság, főleg ha belegondolunk, hogy a liszt is egyfajta por...
8/10 anonim válasza:
szóval szerinted a tej dopping? szép.
9/10 anonim válasza:
A 6os az hülye .Milyen "műizom" te agybeteg? Ha valaki edz erősödik pl: először csak 20kg al tudsz bicepszezni aztán már 40el is egy idő után, aztán jobban feltudod emelni a taligát vagy a nagy paraszt zsákjaidat.
10/10 anonim válasza:
Nyugi, utolsó, poénból írta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!