Nektek erről mi a véleményetek?
https://www.youtube.com/watch?v=BkUwRi0dGuA&feature=youtu.be
Van benne némi igazság, amit mond, de csak szerintem bagatellizálja el a megfelelő étkezés fontosságát vagy az első pár évbe tényleg nem számít annyira(bár én ezt kétlem)?
Nyilván sokat számít az étkezés, viszont az, hogy nincs étrend, még jelentheti azt, hogy alapból sem étkezik rosszul, mert a jóféle húst szereti zöldséggel s egy kis kölessel, de azt is, hogy eljesen elbaltázott étrendet is, ami mellett egyszerre lesz zsíros és izomsorvadt. Szóval nem mindegy, mennyire rossz az alapétrend, ha nem is figyel oda. Igazán oltári rosszul és fehérjeszegényen azért nem esznek olyan sokan, így szokott lenni fejlődés, ha megjelenik az izmokat érő terhelés s eszik is mellé az ember.
De ha valaki már gondol az étrendre, akkor miért nem tud odafigyelni rá az elejétől? Ha a körülményei miatt ez nem megy jól, ez van, de törekedjünk a jóra, nem? Nem jó hozzáállás, hogy eh, fiatal vagyok és edzek, kit érdekel az étrend... Nyilván fontos, hogy mit viszünk be a testünkbe, miből tud építkezni s hogy az energiája mire megy el. Segítsünk már neki minden téren, ez nekem a logikus.
Azt próbálja kinyögni, hogy nem kell grammra kimérni a kaját, egyél annyi rizset és csirkét, amennyi kell, próbáld meg bevinni a tápanyagokat és eddz keményen. Azért mondja ezt, mert mindenki rá van állva sok felesleges baromságra, hogy mit-mikor, hogyan és hogy egyen.
Hogyne értene már hozzá? Csak elsősorban nem magyar az emberünk, tanulta a nyelvet, így baromi nehéz kifejezni magát.
Már mindenki elfelejtette azt, hogy enni kell normálisan és keményen edzeni, mindenki el van mélyülve a részletekben, pedig 1+1=2, ennyire bonyolult az egész sport.
Ennyi.
Itt is vannak ilyen kerdesek:
"Ma 120 helyett csak 110g feherjet ettem mennyi izmot vesztek?"
"Ha tejsavot eszek este kazein helyett akkor is fogok fejlodni?"
"Edzes utan csak 2 ora mulva tudtam enni akkor karba ment az edzes?"
"Mell-bicepsz es hat-tricepsz legyen, vagy mell tricepsz es hat-bicepsz? Segitsetek lecci nagyon fontos!"
Ezeken a barmokon van kiakadva a srac. En teljesen megertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!