A Fehérjepor tényleg egészségtelen?
Figyelt kérdés
Kb két hónapja iszom minden nap fehérjét, edzések után rögtön, meg vacsora helyett, pihenőnapokon csak este.
Viszont azt hallottam, hogy ezek brutál módon károsítják a vesét, amit azért 22 évesen még nem szeretnék tönkretenni.
Kinek mi a véleménye erről?
2016. jún. 6. 12:11
1/8 anonim válasza:
" meg vacsora helyett " eddig olvastam
3/8 A kérdező kommentje:
Ha te olyan okos vagy, miért nem írod inkább le hogy mi a szerinted jó, ahelyett hogy bunkó lennél? :)
Feltettem egy kérdést, amire nem olan válaszokat várok, hogy nem jó, hanem hogy KONKRÉTAN mi nem az... De hát nem is tudom mit is vártam itt igazából...
2016. jún. 6. 12:23
5/8 anonim válasza:
A túlzott fehérje adagolás lehet káros, de egy táplálékkiegészítőtől, ahol rá van írva az adagolás és a fehérjét amúgy is be vinnéd a szervezetedbe ételekkel nem káros. Most ez olyan dolog, mint a víz. A víz is káros nagy mennyiségben. Hígul a véred, belefulladhatsz, stb, stb. :D De nem iszol meg annyit egyszerre, hogy ez gond legyen, ahogy fehérjeitalból sem iszol annyit, hogy bajod legyen. :D
6/8 anonim válasza:
A túlzásba vitt fehérje káros, meg az amit fehérjeként veszel (általában minden sz..ral felütött vágóhídi foszló hulladék) meg különösen egészségkárosító hatású.
7/8 anonim válasza:
Nem károsabb mintha sok húst ennél pl., gondolj csak bele. Ha viszont valaki feleslegesen sok fehérjét eszik sok vizet kell innia, meg amúgy is érdemes sokat.
8/8 Kisboltos válasza:
Olvass utána hogyan készül. Majd rájössz, hogy miért nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!