Arnoldnak mitől volt ilyen nagy bicepsze?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Mindig a tricepsz teszi ki a felkar nagy részét, de Arnoldnak inkább a bicepsz, ilyen nagy bicepszet nem láttam kifejlődve így, hogy nagyobb legyen, mint a tricepsz.
Mitől van ilyen nagy bicepsze ? Az emberek 80% nem láttam hasonlót sem :
2016. jún. 6. 10:12
11/19 Cortez70 válasza:
De a kox az alap ilyen szinten, azért nem írtuk. Két profi fizikuma közti különbség nem a kox miatt van, hanem a genetikán. A kox az alap. Így sem érted?
12/19 anonim válasza:
de értem :D amit nem írsz, arról is tudnom kell, hogy te gondoltad, de ha nem gondoltam az se a te hibád, hanem az enyém, ezért ha odaírom, akkor le kell cseszni, hogy te ezt ugyan nem írtad le, de gondoltad. hát beszarok XD
13/19 Cortez70 válasza:
Mindenki tudja, hogy profi szinten a kox az alap, így nem az fogja megteremteni a különbséget.
Olyan, mintha leírnád, hogy focihoz kell labda is. Kb ennyire alap a kox egy profinál. Ezért felesleges leírni, de nem vágod, hiába írom le 8-szor is akár. Na mindegy, ügyes vagy, hogy rájöttél, hogy kell cucc, jár a keksz.:)
14/19 anonim válasza:
amilyen idióták járnak ide néha kérdezni, én inkább mindent leírok. asszem az oldal is mintha erre lenne. vagyis kéne lennie. nem pedig arra, hogy idióták, mint te kioktassanak, mi az alap és mi nem, miközbe az ember csak segíteni jön valami szerencsétlen barmon és még a pofája is akkora mellé, mint a bécsi kapu. és köszönöm a kekszet, finom volt.
16/19 Cortez70 válasza:
Amúgy én semmi durvát nem írtam, nem is idiótáztalak le, szóval te voltál a bunkó kiscsávó. Na ennyi.
17/19 anonim válasza:
a szarkasztikus hangvételed is messze meghaladja a bunkóság határát. még ha te nem így látod, akkor is.
18/19 Cortez70 válasza:
Ja értem, én voltam a durva akkor. Okés.
19/19 anonim válasza:
semmi probléma, a stíluson sokat lehet javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!