15 évesen tesztoszteron fokozó?
Figyelt kérdés
Azt olvasni hogy ebben a korban kevés a tesztoszteron termelés így nehezebb a fejlődés. Legális tesztoszteron fokozó segíthetne ebben?2016. jún. 5. 13:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg inkabb olvasni
2/7 Cortez70 válasza:
Nem kevés, inkább maxon van. Nem fokozza semmilyen tesztófokozónak mondott tápkieg.
3/7 anonim válasza:
Miből veszed, hogy alacsony a tesztótermelésed? Ebben a korban a nekem, ahogy a legtöbb fiúnak is, minden reggel állt a f.asz mint a cölöp, a szexuális vágyam az eget verdeste. A saját tesztótermelésed kb 14-22 éves korig a maxon van, az életed folyamán soha nem lesz ekkora. Tesztoszteron fokozó használatának 40-50 éves korig semmilyen hatása nem lesz.
Mellesleg 15 évesen már középiskolába vagy, hogy kerülted ki a 8. általános biosz anyagot? Az egész az emberi test működéséről szól, a hormonok működését is leegyszerűsítve, érthetően elmagyarázzák, ahogy azt is, hogy mi jár a pubertás korral.
4/7 zyzz.ae válasza:
Ilyenkor amúgy is maxon van, de ezek a legális lóf**zok amik "tesztoszteron fokozó" -nak vannak titulálva semmire sem jók még idősebb korban sem.
6/7 anonim válasza:
Nekem pont jóljönne most egy csaj (sőt..:D).
Kérem jelentkezzen egy:DD
7/7 anonim válasza:
Toljál kétnaponta 150mg propit ha ilyen sügér vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!