Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálban mit hozhat ez a kombó?

Naturálban mit hozhat ez a kombó?

Figyelt kérdés

Üdv.Naturálban jó kombináció volna egy tesztoszteron fokozó(természetes)+hmb+kreatin?Esetleg még mellé hgh?Persze emelett megy az alap is(fehérje,szénhidrát,vitamin).Kajám az rendben van:

fehérje:csirkemell,pasztőrözött tojásfehérje lé,turmix,light mozarella,rántotta(kevés sárgájával),tonhal,makréla konzerv

ch: tk kenyér+ tk ch,ritkán rizs,zöldségek

zsír:kókuszzsír,halolaj.

6 hete kezdtem el az első szálkásítás diétámat 92 kg-ról(186 magas vagyok),most vagyok 83 kg.A diéta második hetében jelentkezett az erőszint csökkenése,ami nagyon zavart.Ezért a fehérje és ch mellé vettem hmb-t,ami eddig nagyon jól bevált,ugyanazzal a súllyal dolgozok most mint tömegnövelésnél.Napi 5 g hmb szedek.Az erőszint növekedést meglehet még dobni valamiféle kiegészítővel?(2 éve edzem,heti 4szer)

Illetve mégegyszer én nem akarok ennyit szenvedni szálkásítással mint most(8 hét),ezért arra gondoltam hogyha befejezem a mostani szálkásítást,rövid tömegelést és rövid szálkásítást csinálnék pl: 6 hét tnövelés-2 hét szálkásítás,és ezt újra meg újra.Így lassan de zsírmentesen tudnék fejlődni.Van benne ráció?

Uccsó kérdés,az miért van hogy már a mellem szélétől a vállamig,csuklyán is látszanak az erek(elvileg alacsony testzsír)de a hasamon még mindig csak 4 kocka látszik az is csak épphogy,genetika?

2016. jún. 4. 16:05
 1/8 Cortez70 ***** válasza:
A hasizmod genetika, hogy mennyi kockád van. Naturálban meg nincs olyan kombó ami sokat hozna. Pici lehet vele, de látványosan izmos sosem leszel kox nélkül.
2016. jún. 4. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Ennek a rövid szakaszon belüli tömegelés/szálkásítás közti ugrabugrának naturálon semmi értelme. Inkább a kaját kell úg belőnöd, hogy pici legyen a kalóra plusz, így lassabban, de sokkal minőségibb tömeget tudsz építeni.
2016. jún. 4. 16:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Cortez szerinted egy ilyen szint összejöhet 186 magassággal?

[link]

2016. jún. 4. 16:25
 4/8 zyzz.ae ***** válasza:
Connor Murpy az ha jol latom, es o nem natural. Bocsi hogy nem engem kerdeztel, csak gondoltam en is valaszolhatok.
2016. jún. 4. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó hogy csökkent az erőd. Hat hét alatt ledobtál kilenc kilót, abban volt izom is. És ahogy írták, nincs sok értelme az általad elképzelt rövid tömegelés-rövid szálkásítás dolognak. Inkább lődd be a kajádat úgy, hogy egyfajta lassú tömegelést érj el vele, minimális zsírral növekedjen az izmod (tehát ne legyél nagyon pluszba).

A hasadon mindig is négy kocka lesz, ez genetika.

2016. jún. 4. 17:00
 6/8 A kérdező kommentje:
első héten 3 kg-ot,másodikon 2- kg dobtam le,azután beállt az a kb 1 kg/hét fogyás.Első 4 hétben 3g/tskg ch és 2g/tskg fehérjén voltam,most ez fordítva van 3g fehérje 2 g ch /tskg.első 2 napban szétakart robbanni a fejem,majd megőrültem a fejfájástól,gondolom a kevés ch miatt,nem?
2016. jún. 4. 17:13
 7/8 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem sem naturál a linkelt forma.
2016. jún. 4. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
igen, a kevés ch okozhat fejfájást. Nekem csak legelőször okozott, utána hozzászoktam vagy nem is tudom, de nem fordult elő többé :D
2016. jún. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!