Naturálban mit hozhat ez a kombó?
Üdv.Naturálban jó kombináció volna egy tesztoszteron fokozó(természetes)+hmb+kreatin?Esetleg még mellé hgh?Persze emelett megy az alap is(fehérje,szénhidrát,vitamin).Kajám az rendben van:
fehérje:csirkemell,pasztőrözött tojásfehérje lé,turmix,light mozarella,rántotta(kevés sárgájával),tonhal,makréla konzerv
ch: tk kenyér+ tk ch,ritkán rizs,zöldségek
zsír:kókuszzsír,halolaj.
6 hete kezdtem el az első szálkásítás diétámat 92 kg-ról(186 magas vagyok),most vagyok 83 kg.A diéta második hetében jelentkezett az erőszint csökkenése,ami nagyon zavart.Ezért a fehérje és ch mellé vettem hmb-t,ami eddig nagyon jól bevált,ugyanazzal a súllyal dolgozok most mint tömegnövelésnél.Napi 5 g hmb szedek.Az erőszint növekedést meglehet még dobni valamiféle kiegészítővel?(2 éve edzem,heti 4szer)
Illetve mégegyszer én nem akarok ennyit szenvedni szálkásítással mint most(8 hét),ezért arra gondoltam hogyha befejezem a mostani szálkásítást,rövid tömegelést és rövid szálkásítást csinálnék pl: 6 hét tnövelés-2 hét szálkásítás,és ezt újra meg újra.Így lassan de zsírmentesen tudnék fejlődni.Van benne ráció?
Uccsó kérdés,az miért van hogy már a mellem szélétől a vállamig,csuklyán is látszanak az erek(elvileg alacsony testzsír)de a hasamon még mindig csak 4 kocka látszik az is csak épphogy,genetika?
Cortez szerinted egy ilyen szint összejöhet 186 magassággal?
Jó hogy csökkent az erőd. Hat hét alatt ledobtál kilenc kilót, abban volt izom is. És ahogy írták, nincs sok értelme az általad elképzelt rövid tömegelés-rövid szálkásítás dolognak. Inkább lődd be a kajádat úgy, hogy egyfajta lassú tömegelést érj el vele, minimális zsírral növekedjen az izmod (tehát ne legyél nagyon pluszba).
A hasadon mindig is négy kocka lesz, ez genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!