1/24 anonim válasza:
Ezt még igen. Megfelelő adottságokkal és nem 2 hónap alatt.
3/24 Cortez70 válasza:
Én azt mondom, hogy cuccos. Túl kerek az a váll és eresebb is, mint egy naturálnak lenne ezzel a szárazsággal. Naturálban laposabb egy ember. De ez csak az én véleményem. Majd írnak mások is.
5/24 anonim válasza:
A tömeget el lehet érni, de az izomkerekséget nem.
7/24 Cortez70 válasza:
Ott mi? Mert én nem ezt irtam, Bence? ;)
9/24 anonim válasza:
Gondoltam, hogy konkrétan a személy cuccos ,de a fizikuma szerintem elérhető egyeseknek. Van kép amin nem olyan durva, sokat számít a beállítás meg a filter. Nem akarok megint svájcival jönni de ő se rosszabb.
10/24 Cortez70 válasza:
Svájcin kívül embert nem láttam még naturálban olyan formát összehozni. Ő kivételes eset. Több ezer emberből egy esetleg, talán. De ti sem most kezdtétek, én meg 30 éve tolom, mégsem vagyok olyan. Értitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!