1.5-2 órát aerobozhatok egyhuzamban ha egy kicsit túlettem magam diétában? Nem lesz izomvesztés?
Én megértem, a müzliszeletet kivéve (de az is tud finom lenni) mind extrém vonzó számomra is, akár magukban is bevágnám a csoportokat, csak a káposzta legyen megsütve.
Kicsit :D Én értem, hogy ezt könnyű pluszban betolni, de azért térfogatban érezhető s a többségnek nem ez a kicsi :)
Én lazán aeroboznék, ha kedvem lenne hozzá, akár 8 órán át is (úgyis rég túráztam s az egy kellemes mennyiség), de csak a túlevés miatt nem kell. Lehet, hogy holnap élből kevésbé leszel éhes, a fehérjét beviszed, a többiből lefaraghatsz valamit. De csak ha nem vagy éhes. 1000 kcal alkalmilag igazán nem sok, most pár dekával arrébb vagy, és?
Hogy a picsbe faltál be ezekhez 20 deka mustárt? :D
Amúgy a káposzta meg a paradicsom nem annyira gáz, főleg a káposzta nem, mivel rohadt sokáig emészted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!