Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Androlic 50 és methandienone...

Androlic 50 és methandienone 10 mg (kék) szedése eggyut vagy kulon?

Figyelt kérdés

Van 10 szem Anadrolic 50 és 50 szem methandienoneom. A kettőnek hasonlo a hatoanyaga. Hogy kéne szedni oket ?

Nem nem dobom ki eggyiket se a kukába stb hozzászolásokat kérem mellőzzétek.

2016. jún. 1. 20:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze mehet kettő,ha neked semmit se számit az egészséged,csak azért,hogy kipróbáld,sok sikert tesó
2016. jún. 2. 21:42
 12/20 A kérdező kommentje:
rendben és hogy lenne érdemes szedni? Fokozatosan emelem mindkettonek a dozisát majd piramisba le?
2016. jún. 2. 21:45
 13/20 clint ***** válasza:
Ne menjen együtt a kettő. Kettő bivalyerős szemes szteroidról beszélünk. Mindkettő annyi mennyiség, hogy pont elfogy mire észlelnéd a változást. Roncsolnád a májat és kimyirnád a hormonjaidat mielőtt látszana valami. Az androlic 50 db egy kúra és kb két hónap, a metha 200-250 db és kb két és fél három hónap...
2016. jún. 2. 23:52
 14/20 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz ! Akkor oxybol veszek még kb 20 szemet metábol meg kb 50 az ugy már elég ? Es akkor melyikkel kezdjem a szedést? Eloszor felszedem a metát piramisba majd az oxyt ?
2016. jún. 3. 15:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért akarsz koxolni ha fingod sincs mit,hogyan,miért,mennyit ? Csak szimpla kérdés .
2016. jún. 3. 19:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Első kuram lenne és gondoltam megkerdezlek titeket.. egyébként csak metam lett volna 10mls amit első héten 1 második 2en kettesével 3.on 3asaval így tovább majd vissza le de szereztem mellé oxyt is és gondoltam megkérdezem melyikkel lenne érdemes kezdeni
2016. jún. 3. 22:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Biztos jól átgondoltad,hogy meg-e éri ez az egész?Gondolom versenyre sem készülsz,hány éves vagy?
2016. jún. 3. 23:19
 18/20 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok de igen szeretnék versenyre járni.
2016. jún. 4. 09:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Fiatalon a hormonháztartásod az egekben van,nelegyél hülye,hogy 2 ilyen szerrel tönkrevágd,nelegyen "büdös" a munka ... :)
2016. jún. 4. 10:00
 20/20 A kérdező kommentje:
Ebbe nagyon igazad van ..fiatal vagyok igy sokmindent eltudok érni..14 évesen kezdtem mindjar 18 vagyok azota megállás nélkul keményen nyomom..nagy célok vannak de azokat nem 30-40 évesen szeretném véghez vinni..pár év mulva már szeretnék versenyre is menni ha lehet.. :) nem gyorsan szeretnék izmos lenni csak szerintem ha én 30 évesen kezdem el már nem tudnák annyit elérni.
2016. jún. 4. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!