Ha abba hagyom az edzést akkor eltűnik egy idő után a felszedett izom?
Figyelt kérdés
most 2 éve edzek(konditerem) ha befejezem az edzést akkor eltűnik egy idő után az a izom amit magamra szedtem?
Vagyis ugyan úgy fogok kinézni mikor elkezdtem gyúrni? (nem szedek semmi port).[akkor a sportolók mikor befejezik a sportolói karrierjüket akkor idő mulva ugy fognak kinézni mikor elkezdték? max meghíznak?
2016. jún. 1. 13:52
1/3 anonim válasza:
A test leépíti az izomzatot ha nincs használva (ergó nem edzel)
és igen, idővel a natúran felszedett izom is eltünik, ha semennyit sem edzel.
nyilván nem leszel nádszál szint, de bő fele biztosan eltünik.
2/3 anonim válasza:
Nem az összes: nagyon vékony "ektomorfként" (ha van egyáltalán értelme ennek a besorolásnak) 70 kilóról indultam, mikor elkezdtem edzeni. Pár hónap után elértem kb. 85 kilót, majd ezután nagyjából 8 hónapig egyáltalán nem edzettem. Olyan 5-6 kilót fogyhattam le, és az izmaim kerülete is csak pár centit csökkent, de egyáltalán nem fogytam vissza az eredeti 70 kilós szintre.
3/3 Kenzo Tenma válasza:
Hát mivel nem fogja olyan hatás érni a szevezeted amiért fent kéne tartani az elért izomtömeget természetesen le fogja építeni, feleslegesen nem tart fent izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!