Mért nem bírja a karom az edzést? Többi lent.
Azért van ez, mert hülye vagy. Ha 2 hónapot kihagysz, alapból nem megy akkor súllyal az edzés, nem hogy amikor el volt törve a kezed. Ha még az iskolatáskát se tudod felemelni, akkor mit próbálkozol a 10 kilós súlyokkal???
Kis súllyal is lehet intenzív edzést csinálni, csak lassan, kontrolláltan kell végezni a gyakorlatot. Vegyél vissza az egódból...
1.válaszoló kicsit félreértetted, nem a karom hanem a kézközép csontom volt eltörve, és azt akartam mondani hogy miután levették a gipszet utána 2 hónap kihagyás után csináltam végig a megszokott edzésem semmi gond nélkül, persze hülye voltam, hogy egyből annyival kezdtem, de úgy éreztem hogy bírom, és amúgy nem értem ezt az egózásod de bocsi ha megsértettelek vagy bármi. Nem akartam egoista lenni. Amúgy köszi a választ!
2. köszi a választ! :)
Úgy értettem az egót, hogy az edzőteremben rengetegen csak az egójuk miatt edzenek nagy súllyal, miközben alig kap terhelést a megcélzott izom. Erre szokták mondani, hogy vegyél vissza az egódból, csináld kisebb súllyal, de szabályosan csináld.
Így értettem.
Ééééértem :) köszönöm
Akármilyen hihetetlen én nem azért csináltam, sose nem is az érdekelt, persze tetszik az eredmény de szarok én az ilyen magamutogató hülyékre, csakis azért csináltam nagy súlyokkal mert azt éreztem, hogy megy mert ez előtt is normálisan ment de ahogy mondtad, hülye voltam és túl sokkal kezdtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!