Hasábburgonyában jó minőségű ch van? mert úgy hallottam hogy inkább az édes burgonya, de az meg nem finom.
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 20:27
1/9 anonim válasza:
A hasábburgonyával az a gond, hogy olajban sütik ki, amit beszív, ezért elég szar lesz. Ha olaj nélkül sütöd sütőben akkor nem olyan gáz. Az édesburgonya meg finom.
2/9 crudy válasza:
nem csak a hasáb de miden burgonyában, kivéve persze az édes burgonya, keményítő van. Az nem rossz alapvetően mert lassan felszívódó de, lassítja az anyag cserét. Szóval fogyásnál keveset.
3/9 anonim válasza:
Második, az ilyen dolgokat honnan olvassátok?
4/9 A kérdező kommentje:
Es ha kokuszolajban sutom ki?
2016. máj. 25. 22:11
5/9 anonim válasza:
A kókuszolaj sem varázszsír, kisütheted abban, de attól még zsíros lesz, amivel nehéz számolni. De ha nem zsírosodsz akkor mehet, bár hosszútávon napi szinten ezt enni akkor sem egészséges.
6/9 crudy válasza:
békakrokk nekem te már bebizonyítottad h hülye vagy mint a seggem szóval azt hiszem neked nem kell elmondanom.
7/9 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok. Mondd el. De gyorsan.
8/9 crudy válasza:
Én egy kis google-t tudok javasolni, biztos megtalálható minden infó. De ha nem megy be tudok segíteni.
9/9 anonim válasza:
Berakod egy tepsibe úgy ahogy van ala natural és megsütöd. Ugyan olyan finom mintha 10 liter olajban készülne, tapasztalat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!