Mennyire hiteles az illető?
Sziasztok
Van egy ismerősöm, aki vékony izmos alkatból tekintélyt parancsoló fizikumot hozott össze mindössze 1 év alatt.
(Tavaly májusi kép, pont 1 éve) Szert tettem a jelenlegi adataira, amit egyik haverjának küldött el, ő meg nekem, de nem is lényeges, hogy honnan szereztem meg.
176 centi az egyén, nem olyan magas. Kb. 80-85 kg körül mozog.
Mellbőség : 123-124cm
Bicepsz : 43.7cm
Alkar : 33.4cm
Derék : 75cm
Comb : 58.6cm
Vádli : 42.5cm
Nem magas, de ezek a méretek valami brutálisan mutatnak rajta. Reális értékek ? Vagy volt benne kis kémia ?
1 év alatt hozta ezeket a méreteket és nem zsíros, kb. olyan testzsírja van, mint a képen amit raktam, lehet picit kevesebb, nagyobb izomtömeggel.
Csak én sokallom ezeket az adatokat?
Ez a kar nincs 44-es, és a mellbősége sincs 124 centi.
Én azt nem fogom fel az ilyen kérdéseknél, hogy miért rejszolnak mindig arra, hogy más mit használ a fejlődéséhez..
És ha ő ehhez 10 fős orvosi teamet használt és 20 millió értékű kemikáliát akkor mi van? És ha csúcs genetikája van és parizeren hozta össze akkor mi van? Ki a francot érdekel? Így néz ki és kész. Netán randira akarod hívni?
Lehet benne kémia, de ha van akkor nem sok. Bár ezt nem lehet tudni.
Tekintèlyt parancsoló... haha ez jó volt :)
Mégegy önjelölt physique versenyző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!