Tőlem meg olyat kapnál edukációs célzattal, hogy kettétörtne a kis sorvadt tested. Elég volt a fszkodásból, menjél egyél egy kis kenyeret tejcivel.
2016. máj. 23. 17:22
42/55 anonim válasza:
Cortez70, remélem minőségellenőrként teszel róla, nehogy koksz kerüljön a fehérjénkbe.
Szerencsére itthon kemény a piac meg az ellenőrzés, így sehol nem lehet se yohimbine-t, se semmiféle kokszot kapni.
Egyébként ja, szerencsére sosem merültek fel kérdések a nemi identitásommal kapcsolatban, így nem kerültem mélyebb kapcsolatba a testépítéssel. :D Erőemelő vagyok.
2016. máj. 23. 17:28
43/55 anonim válasza:
Ember te ezeket az árakat honnan szerezted? :D
Hasra ütésre én is tudok ám írni mindenféle számot, de kíváncsi vagyok, hogy szerinted a növekedési hormon mennyibe kerül? Mert azt írtad hogy 1 hónapos adagot veszek 2,5kg-os fehérje árán,várom a válaszod, jó lesz nevetni :d
2016. máj. 23. 17:41
44/55 anonim válasza:
És ilyen emberek írogatnak ide. Hogy engedtek át másodikba?
2016. máj. 23. 17:45
45/55 anonim válasza:
Neked hogy engedik a létezést?:D
2016. máj. 23. 17:48
46/55 anonim válasza:
Amúgy te tuti az a karatés troll vagy, csak most hirtelen erőemelő lettél, full ugyanaz a stílus, csak új acc-al
2016. máj. 23. 17:51
47/55 anonim válasza:
Nem tudom,igy végigolvasva ez a sok semmit...
Nem is értem,hogy egyik másik ember miért sértegeti a másikat.Nem értetek egyet,akkor rögtön leugatjátok a másikat...Furcsa.
De a legdurvább a c-vitaminos dolog illetve ,hogy a fehérje turmixok semmit sem dobnak... ...de azért iszom. :D
Isten bizony nem értem,hogy létezik,hogy egyik másik ember azt nem tudja,hogy 2 perce mit irt.
Illetve volt az a marhás sztori is amin nevettem.Én úgy tudtam,hogy az állati eredetü fehérjék a legjobbak...
Na mindegy.
2016. máj. 23. 20:33
48/55 Cortez70 válasza:
Attól függ. A tejsavóprotein az jó és az eggpro is. A marhával az a gond, hogy vágóhídi hulladékból készül. Húst nem látott csak porcos részek és leeső cafatok hidrolizálásával készül. Tulajdonképpen veszel egy doboz zselatint marhadrágán. Remélem így érthető.
2016. máj. 23. 20:40
49/55 A kérdező kommentje:
Uristen mennyi tudatlan ember van. Nem tudom mikor szorakoztam ilyen jol utoljara, meghogy a feherjeben koksz van😂😂😂
2016. máj. 23. 21:21
50/55 Cortez70 válasza:
Na látod, most már tudod milyen veszélyes a proteinpor. 30 éve iszom már, 6-szor belehaltam.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!