Mióta én ide írok, összességében 4 gyógyszerésszel/kémikussal/gyógyszergyárban dolgozóval találkoztam, pedig veled ellentétben én csak nagyon időszakosan járok ide, és összességében sem töltöttem le itt túl sok időt.
palilaci, te nem igazán vagy a helyzet magaslatán, mi, báttya? Nem nagyon sikerül értelmezni, hogy mi volt az eredeti állításom, és ahhoz képest ti mivel támadtok engem, ugye? Nagyon mélyen lenyomta Bunny azt a fäszt a torkotokon, nehéz visszabüfizni.
Na mindegy. Itt a jó tett mára, akinek van 6.5 órája, az inkább ezt nézegesse Bunny helyett:
https://www.youtube.com/watch?v=Vnu5uW9No8g
Semmi köze a testépítéshez, viszont egy valóban semleges dokumentum film. Osszátok ahol tudjátok. :D
Te kb 1 napja sem vagy itt öcsi, mivel még százalékod sincs. Én a testépítésre vonatkozó kérdések 90-95%-ra válaszolok, csak feltűnt volna 5 év alatt ha lenne gyógyszerész. Meg eleve én sem írtam, hogy az vagyok, szóval még olvasni sem tudsz hulyegyerek.
Neked itt semmi esélyed nem lesz ennyi ésszel és a provokáló hozzáállásoddal, szóval jobban teszed ha most elhúzol innen.
Hogy vagy képes lélegezni ennyi agysejttel? :D Mi a betanított, mikor az amerikai Federal Drug Administration oldaláról linkeltem konkrét eseteket? :D Te tényleg ennyire sötét vagy, hogy nem érted, amit olvasol? :D Legközelebb szótagolva, lassan. :D
Vagy esetleg fordítsd le Japánra, ha azt jobban megérted. Maradtál volna animézni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!