Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek Mr Missh natural?

Szerintetek Mr Missh natural?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. máj. 22. 23:57
1 2 3 4 5 6
 21/55 - palilaci - ***** válasza:
64%
Ez csak a te velemenyed. De ne itt butisd mar a nepet olyan fassagokkal, hogy szteroid van a tapkiegben. Ha ennyire fosol meg vadaskodsz, kerj a gyartoktol mintat azt vizsgaltasd be. Ha meg lenne cucc egy mezei whey-be azt lehetne erezni, ergo lenne valamilyen "hatasa".
2016. máj. 23. 14:04
 22/55 Cortez70 ***** válasza:
50%
Mindenki gyógyszerész? Lol. Senki nem írta itt még, hogy gyogyszerész lenne. Ilyet nem olvastam még, pedig 5 éve írok ide. Én sem írtam, hogy gyógyszerész vagyok. Élelmiszermérnök végzettségem van, minőségbiztosítási szakon.
2016. máj. 23. 14:13
 23/55 anonim ***** válasza:
6%

Mióta én ide írok, összességében 4 gyógyszerésszel/kémikussal/gyógyszergyárban dolgozóval találkoztam, pedig veled ellentétben én csak nagyon időszakosan járok ide, és összességében sem töltöttem le itt túl sok időt.

palilaci, te nem igazán vagy a helyzet magaslatán, mi, báttya? Nem nagyon sikerül értelmezni, hogy mi volt az eredeti állításom, és ahhoz képest ti mivel támadtok engem, ugye? Nagyon mélyen lenyomta Bunny azt a fäszt a torkotokon, nehéz visszabüfizni.

Na mindegy. Itt a jó tett mára, akinek van 6.5 órája, az inkább ezt nézegesse Bunny helyett:

https://www.youtube.com/watch?v=Vnu5uW9No8g

Semmi köze a testépítéshez, viszont egy valóban semleges dokumentum film. Osszátok ahol tudjátok. :D

2016. máj. 23. 14:20
 24/55 Cortez70 ***** válasza:
64%

Te kb 1 napja sem vagy itt öcsi, mivel még százalékod sincs. Én a testépítésre vonatkozó kérdések 90-95%-ra válaszolok, csak feltűnt volna 5 év alatt ha lenne gyógyszerész. Meg eleve én sem írtam, hogy az vagyok, szóval még olvasni sem tudsz hulyegyerek.

Neked itt semmi esélyed nem lesz ennyi ésszel és a provokáló hozzáállásoddal, szóval jobban teszed ha most elhúzol innen.

2016. máj. 23. 14:31
 25/55 anonim ***** válasza:
11%
Látod, milyen korlátolt vagy? :) Ami azt illeti, ÉN nem láttalak téged, mikor legutóbb erre jártam, persze én ezt leszarom, a te beteg egód nem bírja elviselni, ha rámutatnak arra, hogy betanított hülyeségeket böfög vissza.
2016. máj. 23. 15:01
 26/55 Kenzo Tenma ***** válasza:
78%
Mert aztán amit te tolsz az nem betanított ugye? Nem ezt nyomják folyton mindenhol a médiában meg a hülye emberek is, hogy a tépkieg az koksz, ugye? Amúgy meg nem muszáj tápkieget használni, szóval nem tudom mit rinyálsz itt. Én sem megyek az ezotéria rovatba reklamálni, hogy fszság az egész, mert nem érdekel.
2016. máj. 23. 15:13
 27/55 anonim ***** válasza:
11%

Hogy vagy képes lélegezni ennyi agysejttel? :D Mi a betanított, mikor az amerikai Federal Drug Administration oldaláról linkeltem konkrét eseteket? :D Te tényleg ennyire sötét vagy, hogy nem érted, amit olvasol? :D Legközelebb szótagolva, lassan. :D

Vagy esetleg fordítsd le Japánra, ha azt jobban megérted. Maradtál volna animézni... :D

2016. máj. 23. 15:21
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Magyarorszagon akkor is levetetik a polcrol a termeket ha 20%-al tobb benne a B vitamin mint a megengedett pedig az aztan tenyleg veszelyes anyag de biztos evtizedek ota koxos feherjet arulnak. Amerika viszont tenyleg mas helyzet ott barmit el lehet adni ha hiszed ha nem Mo.-n szigorubbak az eloirasok. Par eve terjedt egy lista az interneten, hogy milyen tapkiegeket tiltottak be es mindenki erre verte a f@$zat, hogy naugye, hogy karos a tapkieg. Csakhogy a listaban mindet tulzott merteku asvanyi anyagok meg ilyen jelentektelen dolgok miatt vontak ki a forgalombol, egyikbe se volt kox.
2016. máj. 23. 15:54
 29/55 anonim ***** válasza:
13%
És ki állította, hogy magyar tápkiegekben koksz volt?
2016. máj. 23. 15:55
 30/55 Kenzo Tenma ***** válasza:
50%
Attól, hogy sértegetsz nem lesz igazad, de mindegy. Pár külföldi eset alapján értelmetlen ilyen messzemenő következtetéseket levonni, de ha neked jól esik, akkor hajrá.
2016. máj. 23. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!