Fehérjétől hasmenés, megoldás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb 2 hete kezdtem el inni napi 1 adag 100% whey protein professionalt, és azt vettem észre, hogy azóta egész nap a wc-re járok, és nem csak vizelni... ha nem is nagy wc-zek akkor is görcsöl a hasam tőle szinte egész nap pedig kajálok mellé rendesen. Allergiás lennék rá vagy mi a baj? Vízzel iszom.
Előre is köszi a segítséget!
23/F
2016. máj. 22. 15:20
1/5 anonim válasza:
Akkor neked felejtős a tejsavó. Próbáld ki a tojásproteint helyette pl. vagy vidd be szilárd kajából, nem létszükséglet turmixolgatni sem.
2/5 Cortez70 válasza:
Valószínű, hogy nem bírod a tejcukrot. Válts más eredetű készítményre vagy simán vidd be szilárd kajával a napi mennyiséget. Nem muszáj tápkieget iszogatni.
4/5 anonim válasza:
Szia. A régi feherjeporommal nekem is ugyan ez a szitu. Ezért ma igen nagy bizalommal vettem laktózmentes fehérjeport. Hátha jó lesz. Lehet, hogy neked is ki kéne próbálni.
Vagy alternatívának van rizs és szója fehérje. Ezek full laktóz és tejsavómentes.
5/5 anonim válasza:
Szia! Sok embernek okoz ez gondot. A legjobb megoldás számodra ha az étkezéseid révén juttatod a szervezetedbe azt a többlet fehérjét, ami biztosítani tudja az izmaid kellő mértékű fejlődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!