Valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
Nem azért foglalkozom ezzel, mert most ez lett a divat és Dél-amerikai feneket szeretnék és nagyon jól tudom, hogy ez genetika is, de egyszerűen nem értem:D mivel edzek, sok videót néztem már és a farizom gyakorlatokat végző lányoknak olyan kicsi fenekük van. Néhány modellt és testépítőt is követek, de nagyon nem tetszik a fenekük. Nem szép kerek, 'csak' csupa izom. Persze tisztelem a belefektetett munkát, de ha néhány (én speciel csak külföldieket tudnék említeni) testépítőnek az edzéstől lett ilyen nagy és kerek feneke, a többiek edzése vagy étrendje miben különbözik, hogy nekik mondhatni lapos? Mielőtt bárki megszólna, hogy hiú vagyok vagy bármi, tényleg csak nem értem a dolgot és megköszönném, ha valaki elmagyarázná.2016. máj. 22. 00:22
1/10 A kérdező kommentje:
Szép fenék alatt értem Jen Selter vagy Tammy Hembrow-ét (aki Dél-amerikai, de na:D)
2016. máj. 22. 00:24
2/10 anonim válasza:
Amikre te gondolsz, azok ahogy írtad is vagy a nagyon jó genetikának, vagy a plasztikai sebésznek, vagy a cuccnak köszönhetőek nagyrészt. Ileltve ezek összességének. Csúnya dolog amúgy a genetika, ismerek olyan lányt akinek olyan feneke van, mint amilyen egy sportolónak talán soha nem lesz..
3/10 anonim válasza:
Ja, a Jen Selter tudomásom szelint szilikon.
4/10 anonim válasza:
Plasztika, genetika es egy kis photoshop egyuttese.
5/10 A kérdező kommentje:
Én is ismerek olyan lányt, hogy én lányként se tudtam levenni a szemem a fenekéről:DDD és semmit sem sportol. De elég csalódáskeltő, ha ez mind valóban a plasztikai sebészek műve. Várok még válaszokat, hátha van ellenvélemény vagy tapasztalat
2016. máj. 22. 00:33
6/10 anonim válasza:
7/10 Cortez70 válasza:
Nincs ellenvélemény, jól írták: nagyrészt genetika, edzés, de sok csajnál plasztika. Ennyi. Akinek eleve kerek edzés nélkül is, az rádolgozva még kerekebb, izmosabb lesz. Egy eleve lapos seggű csajnak sosem lesz gyönyörű kerek feneke akár mennyit edz rá. Ez van.
8/10 A kérdező kommentje:
Na igen:D akit a #6 küldött és azt írta, hogy kemény edzéssel lett olyan a feneke. Az szerintem elég jó, de Gábor Alexandrának is kemény edzéstől olyan a feneke amilyen, de nekem az nem tetszik. Se a többi lányé, akikkel a színpadon van. És erre lennék kíváncsi, hogy a két lánynak miben térhet el az étrend, edzés
2016. máj. 22. 10:52
9/10 A kérdező kommentje:
Jaj most begoogleztam Gábor Alexandrát, ha valaki nem ismerné, nem arra gondoltam, akit kiad azonnal a képkereső. A testépítő instán alexandragabor
2016. máj. 22. 10:56
10/10 anonim válasza:
Akik már színpadra mennek vele azoknak nincs rajta zsír azért más. Az átlag lánynak aki edz viszont nem érdemes túl sokat szálkásítania szerintem. Állj neki edzeni és óvatosan tömegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!