Ilyen minden tömegnövelő?
Figyelt kérdés
Impact Weight Gainer tömegnövelőt vásároltam, sosem próbáltam más fajtát. Mindennel próbálkoztam már de egyszerűen nem akar rendesen feloldódni.Minden tömegnövelő ilyen sűrű vagy úgy kéne oldódnia mint a fehérjéknek? Ez így számomra ihatatlan, borzasztó az állaga és az íze is.2016. máj. 19. 20:26
2/15 Cortez70 válasza:
Zab is van benne, az nem fog jól oldódni.
3/15 anonim válasza:
amúgy ha rossz az ize valamilyen turmixnak miért nem raksz bele valamit, amit szeretsz? gyümölcs? kakaópor? kókuszreszelék? 100 gramm erdei gyümölcs csodákra képes
4/15 A kérdező kommentje:
Ez egy vaniliás ízesítésű csomag, próbáltam már ízesíteni, de az lenne a legvesebb, azzal megbarátkozom, engem az jobban zavar, hogy elméletileg 100g-ot kellene bekevernem,én ezt már próbáltam úgy, hogy 2x 50g ... Tobbet kell inni, de kevésbé sűrű, gondoltam én. De még 50g-nál is tiszta szemcsés, az alján lerakódik vastagon folyamatos keverés mellett is. Elég undorító :)
2016. máj. 19. 20:39
5/15 anonim válasza:
shakerbe rázogatod gondolom... probáld meg összeturmixolni rendesen, géppel!
6/15 Cortez70 válasza:
Mondom, hogy zabos cucc. Mit vàrtàl?
7/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kidobni, és nem is engedhetem meg magamnak, valami receptet nem tudtok amiben be lehetne vinni ezt a 100 grammot? Próbáltam sütibe is belesütni, de akkoea adag lett, hogy a felét sem bírtam megenni.
2016. máj. 19. 20:42
8/15 anonim válasza:
ez nem a te sportod, ha nem birsz meginni 100 g zabot... de amúgy most irtam le, hogy turmixoljad, és akkor finom krémes lesz
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem értem miért kell ilyen támadónak lenni :) Mondom hogy először vettem ilyet... Máshol meg azt hallottam, hogy attól tömegnövelő, hogy jó cukros, azt is tanácsolták, hogy szőlőcukrot tegyek fehérjéhez és ugyanott tartok. Ebből adódóan nem erre az állagra számítottam. Ez nem egy vitatkózós fórum, aki ennyire vékony idegszálakkal van megáldva miért itt idegeskedik? Nem kötelező hozzászólni semmihez sem.
2016. máj. 19. 20:47
10/15 A kérdező kommentje:
A sok szúrkálódás helyett kinyithatnátok az értelmetek is kicsit. Nem testépítek, egészségügyi okokból, tömeget kell felszednem magamra...
2016. máj. 19. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!