Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem megbízható a stillmass?

Nem megbízható a stillmass?

Figyelt kérdés

2 kiló kreatin akg-t elfogyasztottam onnan, az ég világon semmi változást nem hozott.

Össze volt csomósodva kövekké a cucc, és nem is oldódott. Fura ez egy akg-tól.

Ezután vettem egy sima kreatin monohidrátot a shop builder-ről. Napi 10 gramm megy, és két hét után már érzem a hatását.

2016. máj. 18. 08:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kiszallitast nem a ceg vegzi hanem futarszolgalat (ehhez nagy elme kell, hogy rajojj) tehat ha barmi problema van vele azt a futar ba***a el vagy a futarszolgalat.

Az ugyfelszolgalatrol annyit, hogy irtam nekik email amire 30 percen belul valaszoltak majd mivel egy ora utan sem irtam vissza nekik felhivtak telefonon.

2016. máj. 18. 14:54
 12/12 anonim válasza:

nekem tetszetek a termékek a fehérje szeleteken kívül. még ajándék fehérje is járt hozzá. ez egy szlovák cég eredetileg de nekem a kiszállítás zökkenő mentes volt. 1 kg tömegnövelő fehérjét sehol nem kapsz 2100 ft ért és 5 fajta ízben pl csoki kókuszba.

azért nem krémes és annyira finom mert nem tesznek bele annyi szart. bár szerintem bővebb termékük is lehet még pl több vitamin

2017. nov. 13. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!