Nem megbízható a stillmass?
2 kiló kreatin akg-t elfogyasztottam onnan, az ég világon semmi változást nem hozott.
Össze volt csomósodva kövekké a cucc, és nem is oldódott. Fura ez egy akg-tól.
Ezután vettem egy sima kreatin monohidrátot a shop builder-ről. Napi 10 gramm megy, és két hét után már érzem a hatását.
A kiszallitast nem a ceg vegzi hanem futarszolgalat (ehhez nagy elme kell, hogy rajojj) tehat ha barmi problema van vele azt a futar ba***a el vagy a futarszolgalat.
Az ugyfelszolgalatrol annyit, hogy irtam nekik email amire 30 percen belul valaszoltak majd mivel egy ora utan sem irtam vissza nekik felhivtak telefonon.
nekem tetszetek a termékek a fehérje szeleteken kívül. még ajándék fehérje is járt hozzá. ez egy szlovák cég eredetileg de nekem a kiszállítás zökkenő mentes volt. 1 kg tömegnövelő fehérjét sehol nem kapsz 2100 ft ért és 5 fajta ízben pl csoki kókuszba.
azért nem krémes és annyira finom mert nem tesznek bele annyi szart. bár szerintem bővebb termékük is lehet még pl több vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!