A kakaópor megfelelő fehérjeforrás?
:D
Én is nagyon szeretem a kakaót, rengeteget eszem belőle, mondjuk ennek megvannak a hátrányai, pedig én nem hiszek benne, hogy egészségtelen, de én is megállok pár dekánál s ahhoz is nagyon brownie-s nap kell.
Nem tartom életszerűnek, hogy valaki komolyan alapozzon kakaóporra fehérjebevitel terén, de ilyen szinten talán már nem is egészséges a dolog. Plusz amit már írtak, növény a szerencsétlen, minimum utána kell olvasni az aminosavprofilnak, én inkább örülök, hogy nem vagyok vegán.
Az összetétele sem passzol mindenki étrendjébe, amennyiben rá alapozna. Nekem túl szénhidrátos, a többségnek túl zsíros. Ha nem is probléma a szint, amit hoz, a makróit az ember nem feltétlenül ilyen zsírból s ilyen szénhidrátból akarja összehozni. No meg ilyen fehérjéből, de erről már volt szó.
Mégis hogyan gondoltad? Megeszel mondjuk 30 deka kakaóport s még mit egy nap? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!