Nektek is vannak ilyen kellemetlen, de azért vicces pillanataitok?
Ha igen osszátok meg velünk, mosolyogjunk egy jót.
Nekem vendégségben kajálásoknál szokott gond akadni, mikor először ebédeltem barátnőméknél akkor egy kis kanári adagot kaptam, náluk úgy szokás, hogy a vendéget kiszolgálják és barátnőm anyukája mert nekem. Mikor már harmadszorra szolgáltam ki magam utána, már láttam, hogy összenéznek, nem szoktak ehhez hozzá. Majd mikor már többet ettem mint az öttagú család együtt akkor már kezdtem kellemetlenül érezni magam, de közel se éreztem, hogy jól laktam volna. Egy, másfél órával az ebéd után már korgott a gyomrom, de nem akartam újra enni, kellemetlen lett volna, és hazamentem enni. Azóta extra adaggal készülnek, ha megyek :D
Másik vicces sztori, ami bizonyítja, hogy feneketlen a gyomrom... Svédasztalos ebéd, 15-20 kiló csirkemell bepácolva, mellette sertés hasonló adagban, és ebből lehetett szedni, majd vinni a szakácsnak grillezni. Mondjuk úgy, hogy megjegyzett a szakács, 3 kiló csirkemellet grilleztettem meg vele, majd óvatosan megkérdezte hányan vagyunk rá, nem akarta elhinni, hogy egyedül eszem majd lefojtottam kis somlóival
3 kilót somlóival, aha ... :)
Akkor javaslom azonnal kezdj el versenyezni, mert a VALÓDI kompetitív kajálók nem esznek meg ennyit. Pl.: az egyik utube sztár Randy Santel:
https://www.youtube.com/watch?v=a6Cbn2_hR_o
2-en esznek meg 10 LB-t (~ 4,5 kg) egy kis laza desszerttel. Újra írom, KETTEN. És ő egy profi, ebből él...
Tehát ha csak nem ülsz 4 órát a trófeába és csipegeted a pipi mellett akkor hagyjuk ezt, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!