Pontyban jó minőségű fehérje van? Halászlé formájában.
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 13:51
1/10 anonim válasza:
A halhús OK. Kérdés, mennyi hozzáadott zsír van benne, esetleg krumpli, tészta, ez ugye tájegységtől függ...
2/10 anonim válasza:
a halhus magában nagyon jo fehérje forrás, de a halászlében rengeteg zsír is van.
3/10 A kérdező kommentje:
Nincsen benne semmi hozzaadott. Csak hal, hagyma, piros paprika, paradicsom, só. Meg hal.
2016. máj. 15. 14:01
4/10 anonim válasza:
amugy egyed nyugodtan, az jó kaja :)
6/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom hogy a ponty melyik resze. De az tok mind1, nem? Mert husnak tunik :D
2016. máj. 15. 14:22
7/10 anonim válasza:
Ne nézegesd, edd! :D
A hal jó kaja, ha nem túl zsíros. Ha az lenne, azt meg éreznéd... ;)
9/10 anonim válasza:
milyen az a rossz minőségü fehérje? :DDD
10/10 anonim válasza:
Minden hal húsa, tehát a ponty is tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, tehát a húsban lévő fehérje teljes értékű. Javaslom, hogy a jó/rossz fehérje helyett inkább a teljes (vagy nem teljes) értékű fehérje kifejezést használd! Halhús további jelentősége, hogy ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!