Nőként melyik fehérjét válasszam?
Sziasztok.
Nemrég fejeztem be a fogyókúrámat és most újra megemeltem a kalóriabevitelemet a normálisra. Viszont visszajött pár kiló és elhatároztam, hogy alakot fogok formálni. Eljárok edzőterembe heti 3x és itthon is végzek alapvető gyakorlatokat súlyzóval (még nagyon kezdő vagyok). Viszont a napi fehérjebevitelem nem mindig éri el amit kéne, és ezért gondolkodtam a fehérjeporban. Találtam párat, de nem tudom igazából, hogy mit kéne figyelni. Ezekkel szemezgetek:
Ha nincs étrended, csinálj. Én fehérjeporból az mhn-t ajánlom. Ez 3kg és 10Ezer Ft.: [link]
Amiket linkeltél azok meg szerintem drágák.
Ugyan olyan fehérjére van szükséged mint a férfiaknak.
Amúgy jónak jó mint (kivétel a power protein-annak a fele szója), de kicsit túlárazottak. Vehetsz helyette 3kilós mhn whey prot-t 3kilót 10ezerért, ez jobban megéri, de ez csak egy alternatíva.
A szója kuka, a többi meg drága...
Személy szerint az mhn holland csokisát iszom, ízre, oldódásra is OK, fehérjetartalma is rendben, és árban is jó.
Nem így értettem. :D
Ittam már olyan fehérjét, ami annyira édes volt, hogy az édesség elnyomta a csokiízt benne...
Itt nem az édesség, hanem az íz dominál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!