Mennyi hozható naturálon?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi hogy helyes étrenddel kemény edzéssel és kitartással kb. menni hozható naturálon? Gondolok itt a kar méretre, mellbőségre, súlyra stb...2016. máj. 13. 18:17
21/25 anonim válasza:
Herold mióta edzel? Hány cm vagy? hány kg-ról indultál és mennyi vagy most?
22/25 anonim válasza:
eddig naturál, viszont oldalsó vállam fel fogom hozni, eddig konkrétan rosszul emeltem oldalra, de tegnap szerencsére megmutatta szuli hogy hogy kell, szóval... :) centibe nem nagy, mivel alacsony vagyok, továbbá bedurranva sosem mértem még. igy olyan 42... én meg 168-170 kb
23/25 anonim válasza:
akkor irom részletesebben: 168 centi kb, 77 kiló, nyár elején lesz 2 éve hogy edzem, de elején sz...rul edzettem és kajára sem figyeltem. kb 60ról kezdtem? a lényeg hogy 0 izom volt, de fogynom sem kellett
24/25 A kérdező kommentje:
Jó genetikáid vannak. Simán kinéztem volna a 85 kilót is ;) Ha tényleg nem toltál semmilyen cuccot akkor respect
2016. máj. 13. 18:59
25/25 anonim válasza:
a súlyom azért csalóka mert a lábam viszont le van maradtva :( és persze még mindig alacsony vagyok. - köszi, amúgy sem hazudnék, de igy neten arc nélkül meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!