Mennyi hozható naturálon?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi hogy helyes étrenddel kemény edzéssel és kitartással kb. menni hozható naturálon? Gondolok itt a kar méretre, mellbőségre, súlyra stb...2016. máj. 13. 18:17
11/25 Cortez70 válasza:
"Az utóbbi pedig szerintem is naturál de nem valami kecsegtető.."
Ez van. Hidd el nem leszel nagyobb szálkásan. Sokan hisznek a csodákban, én is ilyen voltam fiatalon. De majd rájöttök.:)
12/25 anonim válasza:
de, 100% hogy az, csak jó a kép, ha meglesel egy videót, egyböl látszik, hogy mennyit számit a fotóbeállitás.
13/25 Cortez70 válasza:
Csabának kicsi a tömege, lehet naturál. Száraz lehetsz, de naturálban nem sok izom marad. Lajos már necces, ott szerintem is bejátszik valami. De ez az én véleményem.
14/25 anonim válasza:
ja hát tudom, én nem nézek ki jól, de ismerek olyat, aki rosszabb mint én, pedig már cuccol.
15/25 Cortez70 válasza:
Neked jó a karod Herold. Sok cuccos nem hozza azt sem.
16/25 anonim válasza:
köszi, remélem lesz még jobb is!
17/25 A kérdező kommentje:
Herold, hanyas a karod?
2016. máj. 13. 18:42
18/25 anonim válasza:
19/25 A kérdező kommentje:
Azta k***a.... Szép karok meg arányok. Gondolom sohasem koxoltál. De mégis ez mennyi cm-ben?
2016. máj. 13. 18:48
20/25 Cortez70 válasza:
Jó ez. Még Rhoden mellett sem tűnik kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!