Tudtok ajánlani multivitamint?
Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 13:59
11/20 anonim válasza:
Bocs, rosszul fogalmaztam. Helyesebben: Most fogom ismét megrendelni a multi pro pluszt.
12/20 anonim válasza:
én most bontom ki, már a nyelvemen van az első kapszula, most nyelem le, már lent van, majd írok ha kijött
13/20 A kérdező kommentje:
A Mega Daily One Plus is jó lehet? Vagy inkább a Vitabolic?
2016. máj. 11. 12:13
14/20 Cortez70 válasza:
Kb egyforma, de ezeket ki kell egészíteni c vitaminnal és kalcium, magnéziummal, mert nincs sok benne. Na meg plusz halolaj.
15/20 A kérdező kommentje:
Cortez:
Szerinted a Mega daily-ből elég napi egy kapszula? Illetve halolajból hány g menjen? Orvosi lapok szerint napi 2 g az ajánlott mennyiség.
2016. máj. 11. 14:26
16/20 Cortez70 válasza:
Kell a 2 kapszula mega daily egy sportolónak szerintem.
Halolaj kapszulából annyi kell, hogy napi 300mg epa+dha (tehát a kettő együtt) meglegyen. Ez általában 1 kapszula. Ha több megy az csak jó.
19/20 A kérdező kommentje:
Nem kapszulát vettem omega3-ból, hanem Lysi halolajat, abból mennyi menjen? Köszi egyébként a válaszokat!
2016. máj. 11. 15:17
20/20 Cortez70 válasza:
Abból akkor jó a 2g körüli mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!