Győzike interjú! Igaza van?
A stílusa miatt lehet fikázni, és én sem cserélnék vele mert nem szeretnék ilyen módon népszerű lenni. De van pénze, és a videóban is elmondja, hogy a sok fikázó és lehúzó hozza neki a milliókat. És mivel ő egy ilyen ember, hogy le tudja őket szarni, az utálóiból (is) gazdagodik meg.
És ami a "győzelmét" illeti, nem tehet arról, hogy ő indult egyedül (a nőiben többen is voltak egyébként), és ő nem testépítőként akart szerepelni, hanem csak hogy megmutassa, le tudott fogyni ilyen rövid idő alatt és el tudott indulni egy úton. Meg persze ebből is jön pénze, marketing. Ügyes.
Abban igaza van, hogy akik köpködik csak reklámot csinálnak neki. Normális ember csak kiröhögi. Szép dolog, hogy lefogyott, de ugye ha ezt hétköznapi módon teszi közzé az nem elég giccses, hogy reklámot csináljon neki. Ő maga mondta, hogy működik mögött a marketing gépezet, ki van ez találva. Ha valaki túl sokat foglalkozik vele, csak neki keresi a pénzt, főleg ha még másoknak is erről beszél. Ha nem foglalkoznának vele, akkor már régen nem a feltűnősködésből élne.
Nem egy Nobel díjas matematikus, de megvan a magához való esze, tud folyamatosan beszélni, érvelni, még ha nem is olyan választékos, mint egy politikus vagy színész, az ő szintjén pont elég. Tudja mit miért csinál, mit akar, és tesz is érte. Ez elég kevesekről mondható el.
Az hogy kicsit gusztustalan módját választotta a pénzkeresésnek egy dolog, de nem sértett törvényt, legalábbis nem ítélték el. A hírnevét azoknak az embereknek köszönheti akik akár pozitív akár negatív módon ráizgultak a kezdetektől. Én nem követem az életét, zenei és celeb munkásságát, tőlem felkophatott volna az álla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!