Danabol kúra után mennyi marad meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 éve foglalkozom testépítéssel és már már nagyon lelassultam a fejlődésben, ezért szeretném kipróbálni a Danabolt. Tudom hogy "szar vizesítő" meg ilyen káros olyan káros de eredetit, gyógyszertári minőségben tudok szerezni. 1 hónapig szedném. 100 darabos kúra lenne. Az étrendem napi 250g fehérje és 600-700g szénhidrát és kb.4000kcal lenne. A kérdésem az lenne hogy ha letelik az egy hónap akkor mennyi izmot tudnék megtartani? Tudom hogy a nagyja víz lesz (pl.10 kilóból 6-7 kiló víz)de az izom megmarad mondjuk az a 3-4 kiló? Vagy mit kéne szednem hogy megmaradjon? Ez lenne az első kúrám, többet nem tervezek. :) Előre is köszönöm a válaszokat2016. máj. 6. 16:54
21/21 anonim válasza:
A mai napig van eredeti danabol,-meta-naposim ki hogy hivja... csak romaniaban,ha annyira erdekelne a tema utannajarnek,de leszarom..amigy ha van roman ismerosotok aki gyogyszertarba dolgozik az vagja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!